Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå – En modern och bekväm soffa för ditt vardagsrum

Om du letar efter en ny soffa till ditt vardagsrum, kanske du vill överväga att köpa en Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå från JYSK. Det är en elegant och rymlig soffa som passar perfekt för både avkoppling och socialisering. I den här bloggposten ska vi berätta mer om den här soffan och varför den är ett bra val för dig.

Vad är Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå?

Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå är en del av AARHUS-serien från JYSK, som består av olika typer av soffor i olika färger och former. Den här soffan har en öppen ände på höger sida, vilket innebär att du kan förlänga den med en pall eller en fotpall om du vill ha mer plats. Soffan har också en djup sits och en hög rygg, vilket ger dig ett bra stöd och komfort. Soffan är klädd i ett slitstarkt och lättskött polyester tyg i en ljusgrå nyans, som passar bra med många olika inredningsstilar.

Hur stor är Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå?

Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå har följande mått:

  • Bredd: 270 cm
  • Djup: 92/162 cm
  • Höjd: 85 cm
  • Sitsdjup: 58/128 cm
  • Sitshöjd: 45 cm

Soffan rymmer upp till fyra personer, men du kan också använda den som en mysig plats att sträcka ut dig på. Soffan har fyra ben i massiv bok, som ger den ett stabilt och elegant utseende.

Hur mycket kostar Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå?

Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå kostar 7 000 kr på JYSKs hemsida. Det är ett bra pris för en sådan kvalitativ och praktisk soffa, som kommer att hålla länge. Du kan också köpa tillbehör som kuddar, plädar eller mattor för att göra din soffa ännu mer personlig och mysig.

Hur kan du köpa Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå?

Du kan köpa Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå på JYSKs hemsida eller i någon av deras butiker. Om du beställer online kan du välja mellan att få din soffa levererad hem till dig eller att hämta den själv i din närmaste butik. Leveranstiden varierar beroende på var du bor, men du kan se den uppskattade tiden när du lägger din beställning. Om du vill se och prova soffan innan du köper den kan du besöka någon av JYSKs butiker och få hjälp av deras kunniga personal.

Varför ska du välja Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå?

Det finns många anledningar till varför du ska välja Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå för ditt vardagsrum. Här är några av dem:

  • Den är modern och stilren, och passar in i de flesta hem.
  • Den är bekväm och rymlig, och ger dig en skön plats att vila eller umgås på.
  • Den är flexibel och anpassningsbar, och du kan förlänga den med en pall eller en fotpall om du vill ha mer plats.
  • Den är slitstark och lättskött, och du behöver inte oroa dig för fläckar eller slitage.
  • Den är prisvärd och kvalitativ, och du får mycket soffa för pengarna.

Som du kan se är Soffa AARHUS öppen ände höger ljusgrå en fantastisk soffa som kommer att göra ditt vardagsrum mer inbjudande och trivsamt. Om du vill veta mer om den här soffan eller beställa den kan du besöka JYSKs hemsida eller butik. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkälla: JYSK

By Alice