HAY DLM XL sidobord – ett praktiskt och stilrent bord för ditt sovrum

Vill du ha ett bord som är både funktionellt och snyggt? Ett bord som du kan flytta runt efter behov och som passar in i alla rum? Då är HAY DLM XL sidobord något för dig!

HAY DLM XL sidobord är ett brickbord med handtag som är designat av Thomas Bentzen för det danska varumärket HAY. Namnet DLM står för Don’t Leave Me, vilket antyder att bordet vill följa med dig överallt. Bordet är tillverkat av pulverlackerat stål och finns i flera olika färger, såsom svart, vit, grå och rosa. Bordet har tre sneda ben som ger det en stabil bas och ett modernt uttryck.

HAY DLM XL sidobord är perfekt att använda som sängbord i ditt sovrum. Du kan ställa en lampa, en väckarklocka, en bok eller ett glas vatten på bordsskivan och ha allt du behöver nära till hands. Om du vill kan du också lyfta upp bordet i handtaget och ta det med dig till vardagsrummet, köket eller balkongen. Bordet är lätt att bära och tar inte mycket plats.

Om du vill veta mer om HAY DLM XL sidobord eller beställa det online, kan du besöka SOVA:s hemsida. Där hittar du också andra produkter från HAY, såsom kuddar, plädar, mattor och lampor. SOVA är en av Sveriges ledande återförsäljare av sängar, madrasser och sovrumsinredning. De har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från välkända varumärken till bra priser.

Om du vill se hur HAY DLM XL sidobord ser ut i verkligheten, kan du besöka någon av SOVA:s butiker runt om i landet. Där kan du också få personlig rådgivning och hjälp att hitta den bästa lösningen för ditt sovrum. Du kan också beställa hem en gratis katalog eller prenumerera på deras nyhetsbrev för att få inspiration och erbjudanden.

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv med ett nytt sängbord som är både praktiskt och stilrent. Klicka här för att beställa ditt HAY DLM XL sidobord redan idag!

Bildkällor: (^1^), (^2^), (^3^)

By Alice