Om du letar efter en TV-bänk som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med TV-bänk TRAPPEDAL ek/svart från JYSK. Den här TV-bänken har en elegant design med konstfanér i ekfärg och svart stål. Den har också en push-open låda och två hyllor där du kan förvara dina medieenheter, fjärrkontroller, tidningar och andra saker. TV-bänken är 120 cm bred, 40 cm hög och 33 cm djup, vilket gör den perfekt för mindre rum eller hörn.

TV-bänk TRAPPEDAL ek/svart är en del av TRAPPEDAL-serien, som består av flera matchande möbler för ditt hem. Du kan till exempel kombinera TV-bänken med ett barbord, ett vitrinskåp eller en reol i samma stil. På så sätt kan du skapa en enhetlig och harmonisk inredning i ditt vardagsrum. TRAPPEDAL-serien har ett modernt och minimalistiskt uttryck som passar in i de flesta hem.

Om du vill köpa TV-bänk TRAPPEDAL ek/svart eller någon annan möbel från TRAPPEDAL-serien, kan du besöka JYSKs hemsida eller någon av deras butiker. Du kan också läsa mer om produkten på deras blogg, där de ger dig tips och inspiration för hur du kan inreda ditt vardagsrum med TRAPPEDAL-möblerna. Du hittar blogginlägget här.

Inredningsidéer för rektangulära vardagsrum med TV-bänk TRAPPEDAL ek/svart

Ett rektangulärt vardagsrum kan vara en utmaning att inreda, eftersom det ofta känns smalt och långt. Men det finns några knep som kan hjälpa dig att skapa en mysig och välkomnande atmosfär i ditt rektangulära rum. Här är några idéer som du kan prova:

  • Placera TV-bänken på den korta väggen. Om du har en TV i ditt vardagsrum, kan det vara smart att placera den på den korta väggen, så att du inte behöver sitta för långt ifrån den. Detta gör också att rummet känns mer kvadratiskt och proportionerligt. Du kan välja en TV-bänk som har samma färg som väggen, så att den smälter in och inte tar för mycket uppmärksamhet. TV-bänk TRAPPEDAL ek/svart är ett bra alternativ, eftersom den har en diskret design som passar till många olika färger.
  • Använd mattor för att dela upp rummet i zoner. Ett annat sätt att göra ett rektangulärt rum mer intressant är att använda mattor för att dela upp det i olika zoner. Till exempel kan du ha en matta under soffgruppen, en annan under matbordet och en tredje under ett läshörn. Detta skapar en känsla av sammanhang och variation i rummet. Du kan välja mattor som har olika mönster, färger eller texturer, beroende på vilken stil du vill ha.
  • Lek med belysningen. Belysningen är också viktig för att skapa stämning i ett vardagsrum. Du kan använda olika typer av lampor för att skapa olika effekter i rummet. Till exempel kan du ha en taklampa över matbordet, en golvlampa vid soffan och en bordslampa vid läshörnet. Du kan också använda ljusslingor, ljusstakar eller ljuslyktor för att skapa en mysig och romantisk atmosfär. Du kan välja lampor som har samma färg som TV-bänken, så att de matchar varandra.

Med dessa tips kan du förvandla ditt rektangulära vardagsrum till ett trivsamt och personligt rum. Om du vill se fler exempel på hur du kan inreda ditt vardagsrum med TV-bänk TRAPPEDAL ek/svart och andra möbler från TRAPPEDAL-serien, kan du besöka JYSKs hemsida eller butik. Där hittar du också fler produkter och erbjudanden som kan göra ditt hem ännu finare.

Källa för bilderna: JYSK

By Alice