Mille Notti Mare Filt – En perfekt pläd för alla årstider

Om du letar efter en pläd som är både vacker och praktisk, då är Mille Notti Mare Filt något för dig. Den här pläden är tillverkad av 100% stentvättad bomull, vilket ger den en mjuk och våfflad struktur. Pläden har en franskant längs kortsidorna, vilket ger den ett elegant utseende. Pläden är också OEKO-TEX certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och allergener.

Mille Notti Mare Filt finns i två storlekar: 150×220 cm och 260×260 cm. Den mindre storleken passar perfekt som en mysig filt i soffan eller som ett extra lager på sängen. Den större storleken kan användas som ett överkast eller som en stor pläd att dela med någon. Pläden finns också i fyra olika färger: sand, grå, blå och rosa. Du kan välja den färg som passar bäst till din inredning och din personliga stil.

En av fördelarna med Mille Notti Mare Filt är att den är lätt att sköta om. Du kan tvätta den i 40 grader i maskin, torktumla den på låg värme och stryka den på medelvärme. Du behöver inte använda något sköljmedel, eftersom det sliter på bomullsfibrerna och har en negativ miljöpåverkan. Om du följer tvättråden som står på produkten, kommer pläden att hålla länge och vara lika skön många år framöver.

Om du vill köpa Mille Notti Mare Filt, kan du beställa den online från (^2^). Där hittar du också andra produkter från Mille Notti, ett svenskt varumärke som erbjuder högkvalitativa sängkläder och hemtextilier. Du kan också besöka någon av deras fysiska butiker runt om i landet, där du kan se och känna på pläden innan du köper den.

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en (#marefilt), en perfekt pläd för alla årstider!

Bildkälla: careofbeds.se

By Alice