Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger – en skön och stilren soffa för ditt hem

Om du letar efter en soffa som kombinerar komfort, design och kvalitet, så är Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger ett utmärkt val. Den här soffan har allt du behöver för att skapa ett mysigt och inbjudande vardagsrum. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör den här soffan så speciell.

Komfort i fokus

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger är en del av Madison-serien, som är en av Mios mest älskade soffor. Det som utmärker Madison Lux är att den har en extra tjock och mjuk sittplymå, som ger dig en härlig känsla när du sjunker ner i soffan. Sittplymån är fylld med kallskum och dun, vilket ger både stöd och komfort. Ryggplymån är också fylld med dun, vilket gör den fluffig och anpassningsbar. Du kan välja mellan fast eller avtagbar klädsel, beroende på vad du föredrar. Klädseln finns i många olika tyger och färger, så du kan hitta den som passar din smak och din inredning.

Design som imponerar

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger har en skandinavisk design som ger soffan ett populärt och uppskattat utseende. Soffan har rena linjer, eleganta armstöd och höga ben i trä, som ger den ett luftigt och modernt uttryck. Du kan välja mellan olika ben i olika träslag och färger, för att matcha din stil. Soffan har också en praktisk schäslong på höger sida, som ger dig extra utrymme att sträcka ut dig eller bjuda in någon att mysa med dig. Schäslongen har också ett smart förvaringsutrymme under sittdynan, där du kan förvara kuddar, plädar eller annat du vill ha nära till hands.

Kvalitet som håller

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger är inte bara skön och snygg, utan också hållbar och slitstark. Soffan är byggd på en stabil träram, som ger den en stadig grund. Tyget är noggrant utvalt för att tåla vardagens slitage, och har en hög martindale, vilket är ett mått på tygets slitstyrka. Om du väljer en avtagbar klädsel, kan du också tvätta den i maskin vid behov, vilket gör det lätt att hålla soffan fräsch och ren.

Bygg din egen soffa

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger är en byggbar soffa, vilket innebär att du kan anpassa den efter ditt hem och dina behov. Du kan kombinera olika moduler för att skapa din drömsoffa, oavsett om du vill ha en mindre eller större soffa, en hörnsoffa eller en u-soffa. Du kan också välja om du vill ha schäslongen på höger eller vänster sida, eller om du vill ha två schäslonger för extra lyx. Möjligheterna är många med Madison Lux!

Om du vill veta mer om Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger, eller se fler bilder på den, kan du klicka på länken nedan för att komma till Mios hemsida. Där kan du också beställa soffan online, eller hitta din närmaste butik där du kan provsitta den. Passa på att utnyttja det fantastiska rea-erbjudandet som gäller till och med den 14 augusti, och spara upp till 25% på din nya soffa!

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong höger i tyg Orinocco dark grey och ben i valnöt. Pris: 20.318 kr (ord. pris: 26.990 kr). Bildkälla: Mio.

Källor:

  • (^2^)
  • (^3^)

By Alice