Vill du ge ditt hem en ny look med enkla medel? Då kan du prova att byta ut dina gamla kuddfodral mot några nya och fräscha. Ett kuddfodral som vi rekommenderar är Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral, som du kan hitta på SOVA:s hemsida. Det är ett mjukt och flerfärgat fodral med ett sicksackmönster som passar till både soffan och sängen. Läs vidare för att få veta mer om detta fantastiska kuddfodral!

Vad är Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral?

Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral är ett kuddfodral från det amerikanska varumärket Lexington, som är känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Fodralet är tillverkat av en blandning av 60% linne och 40% bomull, vilket gör det mjukt och slitstarkt. Fodralet har ett tryckt grafiskt mönster i sicksackform, som ger det en modern och lekfull touch. Färgerna är blå och beige eller grön och beige, beroende på vilken variant du väljer. Fodralet har också en matchande passpoalkant längs alla sidor, som ger det en elegant finish. Fodralet försluts med en dold dragkedja nedtill, så att du enkelt kan ta av och på det. Fodralet har måtten 50×50 cm, och du behöver köpa en innerkudde separat.

Varför ska du välja Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral?

Det finns många anledningar till varför du ska välja Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral för att dekorera ditt hem. Här är några av dem:

  • Du får ett kuddfodral av hög kvalitet, som håller länge och behåller sin form och färg.
  • Du får ett kuddfodral som är skönt att vila huvudet på, tack vare den mjuka linne-/bomullsblandningen.
  • Du får ett kuddfodral som är lätt att sköta, eftersom det kan tvättas i 40°C, torktumlas på låg temperatur, strykas på låg temperatur och kemtvättas.
  • Du får ett kuddfodral som passar till många olika inredningsstilar, eftersom det har ett neutralt men ändå intressant mönster och färgval.
  • Du får ett kuddfodral som kan kombineras med andra kuddar och textilier från Lexington, för att skapa en harmonisk och personlig look.

Hur kan du köpa Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral?

Om du är intresserad av att köpa Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral, så kan du göra det på SOVA:s hemsida. Där kan du välja mellan två olika färger: blå/beige eller grön/beige. Priset är just nu nedsatt från 695 kr till 348 kr, så du kan göra ett riktigt fynd! Du kan också välja mellan olika leveransalternativ, beroende på hur snabbt du vill ha ditt kuddfodral hemskickat. Du kan antingen få det levererat till ditt närmaste postombud för 99 kr (fraktfritt över 795 kr), eller få det levererat hem till dig med inbärning eller montering för 1195 kr respektive 1495 kr. Om du vill bli av med din gamla säng, så kan du också lägga till retur av gammal säng för 700 kr extra.

Slutord

Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral är ett perfekt val för dig som vill ge ditt hem en ny och fräsch look med enkla medel. Det är ett kuddfodral som har en hög kvalitet, en skön känsla, ett snyggt mönster och en lätt skötsel. Du kan hitta det på SOVA:s hemsida, där du kan välja mellan två olika färger och flera olika leveransalternativ. Passa på att köpa det nu, när det är nedsatt till halva priset! Du kommer inte att ångra dig!

Om du vill se mer av Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral, så kan du klicka på Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral för att se några bilder av det.

Här är några bilder av Lexington Zig Zag Printed Linen/Cotton Kuddfodral:

Bildkälla: SOVA

By Alice