Om du letar efter en taklampa som är både vacker och funktionell, kan du inte gå fel med Knit-Wit Pendant 75 cm Sunrise från Made by Hand. Denna lampa har ett unikt stickat mönster som sprider ljuset genom garnets struktur, vilket ger varje lampa en distinkt och dekorativ look. Ljuset är mjukt och behagligt, och passar perfekt för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Knit-Wit Pendant 75 cm Sunrise är designad av Iskos-Berlin, ett danskt designstudio som arbetar med olika material och former. De har inspirerats av den traditionella stickningen, som är en av de äldsta teknikerna för att skapa textilier. De har använt ett speciellt garn som är flamsäkert, UV-resistent och återvinningsbart, och som kan stickas i tre dimensioner för att ge lampa sin unika form. Stickningen skapar också inget spillmaterial, vilket gör lampan miljövänlig.

Lampan finns i flera olika färger och storlekar, så att du kan välja den som passar bäst till din inredning. Knit-Wit Pendant 75 cm Sunrise har en solig och varm färg som lyser upp rummet. Den har en diameter på 75 cm och en höjd på 37 cm, och levereras med en 3 meter lång textilkabel. Lampan har en E27 sockel och rekommenderas att användas med en LED-lampa på max 15W.

Om du vill beställa Knit-Wit Pendant 75 cm Sunrise eller se andra produkter från Made by Hand, kan du besöka Knit-Wit Pendant 75 cm Sunrise, en webbutik som erbjuder ett brett utbud av belysning, möbler och heminredning. Du kan också läsa mer om designern Iskos-Berlin på deras hemsida.

Knit-Wit Pendant 75 cm Sunrise är en lampa som kombinerar traditionell hantverk med modern design, och som ger ditt hem en personlig och stilfull touch. Beställ din lampa idag och njut av det vackra ljuset!

Bildkällor: (^3^), (^4^),

By Alice