Om du letar efter ett enkelt och stilrent sätt att skapa en mysig stämning hemma, kan du inte gå fel med en ljusstake. Ljusstakar är inte bara praktiska för att ge ljus och värme, utan också vackra att se på och kan passa in i alla rum. Oavsett om du vill ha en romantisk middag, en lugn kväll i soffan eller en festlig tillställning, kan en ljusstake vara den perfekta detaljen som gör skillnad.

En av de ljusstakar som vi på JYSK rekommenderar är Ljusstake TORLEK, som är en modern och elegant ljusstake i metall. Den har en rund form och ett hålmönster som ger ett fint sken när ljuset brinner. Ljusstaken finns i flera olika färger, så du kan välja den som passar bäst till din inredning. Den är också väldigt prisvärd, bara 25 kronor per styck!

Ljusstake TORLEK är lätt att använda och underhålla. Du behöver bara sätta i ett värmeljus eller ett litet blockljus och tända det med en tändsticka eller en tändare. Se till att ljuset inte är för stort för ljusstaken, annars kan det rinna över och orsaka brandfara. När ljuset har brunnit ut, kan du ta bort det gamla vaxet med en kniv eller en sked och sätta i ett nytt ljus. Om du vill rengöra ljusstaken, kan du torka av den med en fuktig trasa eller tvätta den med lite diskmedel och vatten.

Du kan placera ljusstake TORLEK var som helst i ditt hem, till exempel på ett bord, en hylla, en fönsterbräda eller en byrå. Du kan också kombinera flera ljusstakar i olika färger för att skapa en härlig effekt. Ljusstake TORLEK passar bra till alla årstider och högtider, så du kan använda den året runt. Den är också en perfekt present till någon som gillar inredning och mysiga hem.

Ljusstake TORLEK Ø7xH9cm osort.

Om du vill köpa ljusstake TORLEK, kan du besöka någon av våra JYSK-butiker eller beställa den online på vår hemsida. Ljusstaken har följande egenskaper:

  • Material: Metall
  • Färg: Osorterade färger (silver, guld, koppar, svart)
  • Mått: Ø7xH9 cm
  • Pris: 25 kronor per styck

Ljusstake TORLEK är en av våra många ljusstakar och ljushållare som du kan hitta på vår hemsida eller i våra butiker. Vi har ett stort utbud av olika former, storlekar, material och stilar, så du kan hitta något som passar din smak och ditt hem. Vi har också andra dekorationsartiklar som kuddar, plädar, tavlor, krukor, vaser och mycket mer. Hos JYSK hittar du allt du behöver för att göra ditt hem mysigt och personligt.

Om du vill ha mer inspiration och tips om inredning, kan du följa oss på våra sociala medier eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Då får du också ta del av våra senaste erbjudanden och tävlingar. Vi på JYSK älskar att hjälpa dig att skapa ditt drömhem!

Källa för bilderna: JYSK.se

By Alice