Hästens Satin Pure underlakan – en lyxig upplevelse för din sömn

Om du är ute efter ett underlakan som ger dig en känsla av att vara omfamnad av ett fluffigt lent moln, då är Hästens Satin Pure underlakan något för dig. Detta underlakan är tillverkat av 100 procent kammad bomullssatin, som har en vacker lyster och en mjukhet som är svår att slå. Hästens Satin Pure underlakan är vävt med en trådtäthet på 300 och har en vikt på 110 g/m2, vilket gör det tätt och jämnt, men samtidigt andningsbart och behagligt för huden. Detta underlakan passar perfekt till Hästens sängar, som är kända för sin höga kvalitet och komfort.

Hästens Satin Pure underlakan finns i 28 olika färger, så att du kan välja den nyans som passar bäst till din inredning och personlighet. Du kan också kombinera det med andra sängkläder från Hästens Satin Pure kollektion, som omfattar kuddfodral, påslakan med knappar och spännlakan. Alla dessa produkter är tillverkade av samma fina material och har samma eleganta design. Du kan skapa din egen drömsäng med Hästens Satin Pure sängkläder, som ger dig en lyxig upplevelse varje natt.

Om du vill beställa ett Hästens Satin Pure underlakan, kan du besöka SOVA:s webbplats eller någon av deras butiker. SOVA är en av Sveriges ledande återförsäljare av sängar, madrasser och sängkläder, som har ett brett sortiment av produkter från Hästens och andra välkända varumärken. Hos SOVA får du alltid bra service, rådgivning och prisgaranti. Du kan också ta del av deras erbjudanden och kampanjer, som ger dig möjlighet att spara pengar på din beställning.

Hästens Satin Pure underlakan

Material 100 procent kammad bomullssatin
Trådtäthet 300
Vikt 110 g/m2
Färger 28 olika nyanser
Storlekar 90×200 cm, 105×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 210×200 cm
Pris Från 1 290 kr

Bildkällor: Hästens

By Alice