Dröm dig bort i en New York kontinentalsäng

Vill du sova som på ett lyxhotell varje natt? Då är en New York kontinentalsäng något för dig. Denna säng är inte bara skön och bekväm, utan också stilren och elegant. Med en New York kontinentalsäng får du en säng som passar både din kropp och din smak.

En kontinentalsäng består av tre lager: en sängbotten, en resårmadrass och en bäddmadrass. Detta ger sängen en hög komfort och stöd för hela kroppen. Du kan välja mellan olika storlekar, komforter, tyger och färger för att skapa din personliga säng. Dessutom ingår en snygg sänggavel med LED-belysning som ger ett mysigt ljus i sovrummet.

New York kontinentalsäng har flera tyger som har fått den finaste miljömärkningen Svanen. Det betyder att sängen är tillverkad med hänsyn till vår planet och att den är hårt testad för att hålla under lång tid framöver. Så när du köper en New York kontinentalsäng kan du känna dig trygg att du gjort ett bra val för både dig och miljön.

Just nu har Mio ett fantastiskt erbjudande på New York kontinentalsäng. Du kan spara upp till 5000 kr på din nya säng om du beställer den innan den 31 augusti 2023. Passa på att unna dig själv en drömsk nattsömn med en New York kontinentalsäng från Mio.

Om du vill veta mer om New York kontinentalsäng, kan du klicka på länken nedan. Där hittar du mer information om sängens egenskaper, priser och leveransvillkor. Du kan också se bilder på hur sängen ser ut i olika utföranden. Kanske hittar du din favorit bland alla de vackra alternativen.

New York Kontinentalsäng, dubbelsäng med bäddmadrass och sänggavel LED

New York Kontinentalsäng, dubbelsäng med bäddmadrass och sänggavel LED

  • Sängstorlek: 210×200 cm
  • Komfort: Medium/Fast
  • Klädsel: Lin grå
  • Sänggavel: Trensad med LED-belysning
  • Bäddmadrass: Lux
  • Ben: Svarta metallben
  • Paketpris: 22 495 kr (ord. pris 27 890 kr)

Du kan beställa din New York kontinentalsäng direkt på Mios hemsida eller besöka någon av deras butiker. Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta Mios kundservice som hjälper dig gärna. Skynda dig att beställa din New York kontinentalsäng innan erbjudandet går ut!

Källa för bilderna: Mio.se

By Alice