Om du letar efter en hylla som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med Oliver Furniture Vägghylla Wood Horisontell 3×2. Den här hyllan har ett klassiskt nordiskt uttryck med rena linjer och hög kvalitet. Den är tillverkad av massivt trä och MDF med en vitlackerad yta som är lätt att rengöra och underhålla.

Oliver Furniture Vägghylla Wood Horisontell 3×2 består av sex fack som du kan använda för att förvara och visa upp dina böcker, växter, prydnadssaker eller andra saker som du vill ha framme. Du kan också kombinera den med andra hyllor från Wood-serien för att skapa din egen unika väggförvaring. Hyllan är enkel att montera på väggen med de medföljande beslagen.

Den här hyllan passar perfekt i alla rum i ditt hem, oavsett om du vill ha den i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller barnrummet. Den har en tidlös design som aldrig går ur modet och som harmonierar med olika inredningsstilar. Den mäter 108 x 36 x 33 cm och väger 15 kg.

Om du vill köpa Oliver Furniture Vägghylla Wood Horisontell 3×2 kan du beställa den online från Länna Möbler, en av Sveriges ledande webbutiker för möbler och inredning. Där får du fri frakt, snabb leverans och bra service. Du kan också besöka deras fysiska butiker i Stockholm eller Helsingfors om du vill se hyllan i verkligheten.

Oliver Furniture Vägghylla Wood Horisontell 3×2 är en hylla som du kommer att älska att ha i ditt hem. Den ger dig både skönhet och praktiskitet på samma gång. Beställ den idag och njut av din nya hylla imorgon!

Bildkällor: Länna Möbler, PriceRunner

By Alice