`

Om du har rullgardiner i ditt hem, vet du hur viktigt det är att de fungerar smidigt och enkelt. Rullgardiner är ett bra sätt att skapa en mysig och ombonad känsla i rummet, samtidigt som de ger dig möjlighet att reglera ljusinsläppet och insynen. Men ibland kan det hända att kulkedjan som drar upp och ner rullgardinen går sönder, slits ut eller fastnar. Då kan det vara bra att ha ett Kulkedjesystem till rullgardin Ø25mm till hands.

Ett kulkedjesystem till rullgardin är ett enkelt och billigt sätt att förlänga livslängden på dina rullgardiner. Det består av en kulkedja i plast eller metall som är fäst vid en mekanism som gör att du kan dra upp och ner rullgardinen med lätthet. Kulkedjesystemet passar till rullgardiner med en diameter på 25 mm och har en längd på 200 cm. Du kan välja mellan två färger: vit eller stål.

Att byta ut kulkedjesystemet på din rullgardin är inte svårt. Du behöver bara lossa den gamla kedjan från mekanismen och fästa den nya kedjan på samma sätt. Sedan är det bara att njuta av dina fräscha och funktionella rullgardiner igen.

Du kan köpa kulkedjesystem till rullgardin Ø25mm på JYSK.se eller i din närmaste JYSK-butik. Priset är endast 2,90 kr per styck, så det är ett väldigt prisvärt sätt att förnya dina rullgardiner. Dessutom får du alltid fri frakt när du handlar online på JYSK.se, så du behöver inte oroa dig för extra kostnader.

Om du vill läsa mer om kulkedjesystem till rullgardin Ø25mm eller andra gardintillbehör, kan du besöka JYSK:s hemsida eller blogg. Där hittar du massor av tips och inspiration för hur du kan göra ditt hem mer trivsamt och personligt med hjälp av gardiner och andra textilier.

Källa för bild: JYSK.se

“`

By Alice