Om du letar efter en ny säng som ger dig både komfort och stil, kan du inte gå fel med en kontinentalsäng från JYSK. En kontinentalsäng består av tre lager: en ram, en resårmadrass och en bäddmadrass. Tillsammans skapar de en lyxig känsla som anpassar sig efter din kropp och ger dig optimal stöd och avlastning. Hos JYSK hittar du ett stort urval av kontinentalsängar i olika storlekar, färger och prisklasser. Du kan också välja mellan olika typer av fjädrar, madrasser och ben för att skräddarsy din säng efter dina behov och preferenser.

I det här blogginlägget vill vi tipsa dig om en av våra mest populära kontinentalsängar: Kontinentalsäng 160×200 PLUS C40 m/förvaring svart-07. Den här sängen har många fördelar som gör den till ett smart val för dig som vill ha en bekväm och praktisk säng till ett bra pris. Läs vidare för att få reda på mer om den här sängen och varför du borde köpa den!

Kontinentalsäng 160×200 PLUS C40 m/förvaring svart-07

Den här kontinentalsängen har en elegant design med ett svart tygöverdrag som passar in i de flesta sovrum. Sängen är 160×200 cm stor, vilket ger dig gott om plats att sova på. Sängen består av två resårmadrasser med bonellfjädrar som ger ett fast och jämnt stöd över hela ytan. Ovanpå resårmadrasserna ligger en bäddmadrass med polyeterskumkärna som ger extra komfort och följsamhet. Bäddmadrassen har ett tvättbart stretchöverdrag med tjock quiltning som gör den mjuk och skön att ligga på.

En av de stora fördelarna med den här sängen är att den har ett smart förvaringsutrymme under resårmadrasserna. Du kan enkelt lyfta upp madrasserna och få tillgång till ett stort utrymme där du kan förvara saker som täcken, kuddar, lakan eller kläder. Detta är perfekt för dig som har ett litet sovrum eller vill spara plats. Förvaringsutrymmet är indelat i två delar, så du kan organisera dina saker på ett praktiskt sätt.

Den här kontinentalsängen är en del av vår PLUS-serie, vilket innebär att den har en hög kvalitet och hållbarhet. Sängen har också 25 års garanti på ram- och fjäderbrott, så du kan känna dig trygg med ditt köp. Sängen levereras med ben, men utan sänggavel. Om du vill kan du köpa till en matchande sänggavel från JYSK för att ge din säng ett komplett utseende.

Vad tycker våra kunder om den här sängen?

Den här kontinentalsängen har fått många positiva omdömen från våra nöjda kunder. Här är några exempel på vad de har sagt om den:

  • “Jag är supernöjd med min nya säng! Den är jätteskön att sova i och har massor av plats för förvaring. Jag rekommenderar den verkligen!” – Anna
  • “En fantastisk säng till ett bra pris. Den har ett stilrent utseende och en bra kvalitet. Förvaringsutrymmet är perfekt för mig som har ett litet sovrum. Jag sover som en prinsessa i den här sängen!” – Sofia
  • “Jag köpte den här sängen för några månader sedan och jag är väldigt nöjd. Den är fast och bekväm och har ett bra stöd för ryggen. Förvaringsutrymmet är också väldigt praktiskt och rymligt. Jag är glad att jag valde den här sängen!” – Erik

Var kan du köpa den här sängen?

Om du är intresserad av att köpa den här kontinentalsängen, kan du beställa den online på vår hemsida eller besöka någon av våra butiker. Sängen kostar 6 999 kr, men just nu har vi ett erbjudande där du får 20% rabatt om du köper den online. Det betyder att du bara betalar 5 599 kr för den här sängen! Det är ett riktigt bra pris för en sådan högkvalitativ och funktionell säng. Passa på att beställa den idag innan erbjudandet tar slut!

Vi hoppas att du har fått en bättre bild av vad den här kontinentalsängen kan erbjuda dig och varför du borde välja den. Om du har några frågor eller vill ha mer information om den här eller någon annan av våra produkter, är du välkommen att kontakta oss eller besöka vår hemsida. Vi på JYSK vill hjälpa dig att hitta din drömsäng!

Bilder: JYSK.se

By Alice