Om du letar efter ett konferensbord som kombinerar stil, komfort och funktion, kan du inte gå fel med Konferensbord Brian från Luxcasa. Detta bord är tillverkat av högkvalitativt trä och metall, och har en brun färg som passar in i de flesta inredningar. Bordet har också en smart design som gör det möjligt att fälla ihop det när det inte används, vilket sparar utrymme och underlättar transporten.

Konferensbord Brian brun trä metall

Konferensbord Brian har en rektangulär form som rymmer upp till åtta personer bekvämt. Bordsskivan är tillverkad av MDF med en brun laminatbeläggning som är slitstark och lätt att rengöra. Bordsskivan har också en rundad kant som ger en mjuk och behaglig känsla. Bordets ben är tillverkade av pulverlackerat stål i svart färg, och har justerbara fötter som gör det möjligt att anpassa bordets höjd efter dina behov. Benen är också fällbara, vilket gör det enkelt att förvara eller flytta bordet vid behov.

Konferensbord Brian är ett perfekt val för dig som vill ha ett elegant och praktiskt bord för ditt mötesrum, kontor eller hem. Bordet har en tidlös design som passar in i alla typer av miljöer, och en robust konstruktion som garanterar långvarig användning. Bordet är också lätt att montera och underhålla, och levereras med en två års garanti från Luxcasa. Om du vill beställa detta bord eller se andra produkter från Luxcasa, kan du besöka deras hemsida här.

Bildkälla: Luxcasa

By Alice