Persienner är ett populärt och praktiskt val för fönsterbehandling, eftersom de ger dig möjlighet att justera ljusinsläppet och skapa en behaglig atmosfär i rummet. Persienner är också lätta att rengöra och underhålla, och de passar till de flesta inredningsstilar.

Om du letar efter en persienn som är både snygg och prisvärd, kan vi rekommendera Persienn BRU 130x130cm alu vit från JYSK. Den här persiennen har en elegant vit färg som ger ett fräscht och modernt utseende i ditt hem. Den är tillverkad av aluminium, vilket gör den hållbar och lätt. Den har också en automatisk trådlås som gör det enkelt att justera höjden på persiennen.

Persienn BRU 130x130cm alu vit har en bredd på 130 cm och en höjd på 130 cm, vilket gör den lämplig för medelstora fönster. Den har en lamellbredd på 25 mm, vilket ger ett fint ljusspel i rummet när du vrider på lamellerna. Du kan också korta av persiennen upp till 5 cm på varje sida om du behöver anpassa den till ditt fönster.

En av de stora fördelarna med Persienn BRU 130x130cm alu vit är att den är mycket enkel att montera. Du får med konsoler för takmontering, som du bara behöver skruva fast i taket, väggen eller fönsterramen. Du får också med skruvar och väggpluggar, så du behöver inte köpa något extra tillbehör. Sedan är det bara att haka på persiennen i konsolerna och njuta av ditt nya fönster!

Persienn BRU 130x130cm alu vit

Om du vill köpa Persienn BRU 130x130cm alu vit kan du beställa den online på JYSK.se och få den levererad hem till dig eller till din närmaste JYSK-butik. Du kan också reservera varan online och hämta den i butiken efter 30 minuter. Du har obegränsad returrätt och 30 dagars prisgaranti på alla varor från JYSK.

Persienn BRU 130x130cm alu vit kostar bara 260 kr/st, vilket är ett riktigt bra pris för en sådan kvalitetsprodukt. Dessutom har den fått många positiva recensioner från nöjda kunder som har köpt den. Här är några exempel på vad de har sagt:

  • “Good value + quality and easy to setup.” – Morgan
  • “Good quality and easy to setup, no complaints” – Morgan
  • “Bra kvalitet, lätt att montera, bra pris.” – Anna
  • “Snygga persienner som passar perfekt i vårt vardagsrum.” – Erik
  • “Enkel att montera och fungerar bra.” – Lena

Som du kan se är Persienn BRU 130x130cm alu vit ett utmärkt val för dig som vill ha en persienn som är snygg, praktisk och prisvärd. Om du vill veta mer om produkten eller se fler bilder, kan du besöka JYSK:s hemsida och läsa mer. Du kan också ta en titt på deras andra persienner i aluminium, som finns i olika storlekar och färger.

Vi hoppas att du har fått inspiration till att förnya ditt hem med Persienn BRU 130x130cm alu vit. Om du har några frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta JYSK:s kundservice eller besöka din lokala JYSK-butik. De hjälper dig gärna med allt du behöver för att skapa ett hem som du trivs i.

Tack för att du läste vårt blogginlägg och ha en trevlig dag!

Bildkälla: JYSK.se

By Alice