`

Är du på jakt efter en snygg och praktisk hylla för ditt hem? Då kan Libri hylla 3 hyllplan – ask vitlaserad vara något för dig. Libri är en hylla som kan användas som en solitär hylla fäst mot vägg eller kombineras med fler hyllor i bredd mot vägg eller som rumsavdelare, rygg mot rygg. Hyllan har en modern och minimalistisk design som passar in i många olika inredningsstilar.

Libri hylla 3 hyllplan – ask vitlaserad är tillverkad av askträ och finns i flera olika färger. Hyllan har tre hyllplan som ger gott om plats för böcker, växter, prydnadssaker eller annat du vill visa upp. Benen är försedda med justeringsmån för ojämna golvytor, som kan ställas in efter det att hyllan monterats. Beslag medföljer för montering mot vägg eller mot andra Librihyllor.

Om du vill skapa en hel bokhyllevägg eller rumsavdelare kan du placera flera Librihyllor bredvid varandra eller rygg mot rygg. Libri finns även i fyra olika höjder, så du kan välja den som passar ditt utrymme bäst. Libri är en hylla som är både funktionell och estetisk, och som kan ge ditt hem en personlig touch.

Om du är intresserad av att köpa Libri hylla 3 hyllplan – ask vitlaserad kan du klicka på länken nedan för att komma till webbutiken där du kan beställa den. Hyllan kostar 5 800 kr inklusive moms och leveranstiden är 6-8 veckor.

Libri hylla 3 hyllplan – ask vitlaserad

Bildkällor: Swedese, Svenssons, Tibergs Möbler

“`

By Alice