`

Om du letar efter ett sätt att förnya ditt hem med enkla medel, kan du prova att byta ut dina gamla kuddar mot nya och fräscha. Kuddar är inte bara praktiska att ha i soffan eller sängen, utan också ett utmärkt sätt att skapa en mysig och personlig atmosfär. En av våra favoriter är Kudde Vernier, en elegant och bekväm prydnadskudde som passar i alla rum.

Kudde Vernier

Kudde Vernier är tillverkad av 100% bomull och har ett vackert mönster i grått och vitt. Den har också en diskret dragkedja som gör det enkelt att ta av och tvätta överdraget vid behov. Kudden mäter 45 x 45 cm och levereras med ett mjukt innerkudde av polyester. Du kan kombinera Kudde Vernier med andra kuddar i olika färger och former för att skapa en harmonisk och inbjudande känsla i ditt hem.

Du kan beställa Kudde Vernier direkt från vår webbshop Luxcasa.se, där du också hittar många andra fina produkter för ditt hem. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt över 499 kr och öppet köp i 14 dagar. Passa på att unna dig själv eller någon du tycker om en ny kudde som gör skillnad!

Bildkälla: Luxcasa.se

“`

By Alice