Om du letar efter en sänggavel som ger ditt sovrum en lyxig och elegant känsla, så är Tempur Promise Knappad Design Sänggavel ett perfekt val. Den här sänggaveln har en klassisk och tidlös design med knappar som skapar ett vackert mönster på det mjuka tyget. Sänggaveln är tillverkad av högkvalitativt material som är slitstarkt och lätt att rengöra. Dessutom är den vadderad med Tempur-materialet som anpassar sig efter din kropp och ger dig optimal komfort och stöd.

Tempur Promise Knappad Design Sänggavel finns i flera olika färger och storlekar, så att du kan hitta den som passar bäst till din säng och ditt sovrum. Du kan välja mellan grå, beige, blå eller svart färg, och mellan 90, 105, 120, 140, 160 eller 180 cm bredd. Sänggaveln är 120 cm hög och 10 cm djup, vilket gör den till en imponerande inredningsdetalj i ditt sovrum.

En av fördelarna med att ha en sänggavel är att den skyddar din vägg från smuts och slitage, samt att den ger dig ett skönt stöd när du sitter upp i sängen och läser eller tittar på TV. En annan fördel är att den bidrar till att skapa en mysig och ombonad atmosfär i ditt sovrum, vilket kan hjälpa dig att slappna av och sova bättre.

Om du vill göra ditt sovrum ännu mer inbjudande och harmoniskt, kan du komplettera din Tempur Promise Knappad Design Sänggavel med andra produkter från Tempur. Till exempel kan du välja en Tempur Promise kontinental- eller ramsäng som matchar din sänggavel perfekt. Du kan också välja en Tempur-kudde och ett Tempur-täcke som ger dig den bästa möjliga sömnkvaliteten.

Tempur är ett varumärke som är känt för sin innovativa teknologi och sin höga kvalitet. Tempur-materialet är unikt eftersom det reagerar på din kroppsvärme och formar sig efter din kropp. Detta gör att du får ett jämnt tryckavlastande stöd över hela kroppen, vilket minskar spänningar i muskler och leder. Tempur-produkterna är också allergivänliga och har ett avtagbart och tvättbart överdrag.

Om du vill unna dig själv en lyxig och elegant sänggavel som förhöjer din sömnupplevelse, så är Tempur Promise Knappad Design Sänggavel ett utmärkt alternativ. Du kan beställa den online på www.sova.se eller besöka någon av deras butiker runt om i landet. Du får alltid fri frakt, fri retur, prisgaranti och 365 dagars öppet köp när du handlar hos SOVA.

Källa för bilderna: www.sova.se

By Alice