Vill du ge din vägg ett nytt och fräscht utseende? Då kan du överväga att använda väggplattor som ett alternativ till tapet eller färg. Väggplattor är lätta att montera, hållbara och ger ett unikt och personligt uttryck till ditt rum.

En av de mest populära väggplattorna på marknaden är Väggplatta Angers från Luxcasa. Den har en stilren och modern design som passar in i de flesta hem. Den är tillverkad av högkvalitativt PVC-material som är vatten- och fukttåligt, brandsäkert och miljövänligt. Den har också en 3D-effekt som skapar en känsla av djup och rymd på väggen.

Väggplatta Angers

Väggplatta Angers kommer i ett paket om tre stycken plattor som täcker en yta på 1,08 kvadratmeter. Varje platta mäter 60 x 60 centimeter och har en tjocklek på 10 millimeter. Plattorna är lätta att skära till önskad storlek och form med en hobbykniv eller en såg. De fästs på väggen med lim, spik eller skruv. Du kan välja att montera dem horisontellt, vertikalt eller diagonalt beroende på din smak och stil.

Väggplatta Angers finns i fyra olika färger: vit, grå, beige och brun. Du kan kombinera olika färger för att skapa ett dynamiskt och levande mönster på din vägg. Du kan också använda väggplattorna i olika rum, till exempel i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller köket

By Alice