En sängkappa är ett tygstycke som täcker sängens ben och ram och ger ett snyggt och enhetligt utseende till sovrummet. En sängkappa kan också skydda sängen från damm och smuts, samt dölja eventuella förvaringslådor eller annat som finns under sängen. En sängkappa kan också bidra till att skapa en mysig och inbjudande känsla i sovrummet, som om du vore på ett lyxigt hotell.

Det finns olika typer av sängkappor, men en av de mest populära är boxmodellen, som har ett rakt fall utan veck och slitsade hörn. Boxmodellen passar bra till både standardsängar och kontinentalsängar, och ger ett modernt och elegant intryck. En boxmodell är också lätt att fästa på sängen med säkerhetsnålar, och kan anpassas till olika sänglängder.

Mille Notti Sängkappa Venezia 54cm Dark Grey 105×220 cm

Om du letar efter en snygg och kvalitativ sängkappa i boxmodell, kan vi rekommendera Mille Notti Sängkappa Venezia 54cm Dark Grey 105×220 cm. Den är tillverkad i ett slitstarkt och exklusivt möbeltyg med linnestruktur (70% polyester, 20% linne, 10% bomull). Lintrådarna ger tyget ett fint melerat och naturnära utseende, som passar bra till många olika färger och stilar. Den mörkgrå nyansen är både sober och sofistikerad, och ger en lugn och harmonisk atmosfär i sovrummet.

Mille Notti Sängkappa Venezia 54cm Dark Grey 105×220 cm finns i alla standardbredder samt med två kapplängder: 44 cm är avsedd för standardsängar med resårbotten upp till längd 220 cm, och 54 cm är avsedd för kontinentalsängar med resårbotten upp till en längd av 220 cm. För att försäkra dig om att du får rätt höjd på din sängkappa, mät avståndet under bäddmadrassen och ner mot golvet. Beroende på vilket avstånd du får kan du avgöra vilken höjd som är lämpligast för din säng. Säkerhetsnålar och anvisning för att förkorta sängkapporna till önskad sänglängd medföljer.

Mille Notti Sängkappa Venezia 54cm Dark Grey 105×220 cm är en specialtillverkad produkt som inte erbjuder öppet köp. Om du ångrar dig och önskar att avbryta din beställning måste du göra detta inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning. För mer information, kontakta vår kundtjänst eller läs våra allmänna villkor.

Om du vill beställa Mille Notti Sängkappa Venezia 54cm Dark Grey 105×220 cm, kan du klicka på länken ovan eller besöka vår webbshop LÄNNA Möbler. Vi erbjuder fri frakt inom Sverige, snabba leveranser och trygga betalningsalternativ. Vi har också ett stort utbud av andra textilier och prylar för att göra ditt sovrum till en dröm.

Bildkälla: LÄNNA Möbler

By Alice