Om du letar efter en fåtölj som kombinerar vacker svensk design och otrolig komfort, då är Timeout Recliner från Conform något för dig. Den här fåtöljen passar en mängd olika kroppstyper och ger dig ett fantastiskt stöd när du sätter dig ner. Du kanske till och med känner att fåtöljen är gjord bara för dig.

Timeout Recliner har en justerbar nack- och ryggstöd med optimal ergonomi, samt en svängbar fot. Det här är inte vilken fåtölj som helst, det är din fåtölj. Du kan anpassa den efter dina egna önskemål och färger. Para den med Timeout Stool för ultimat komfort.

Timeout Recliner finns i flera olika materialalternativ, inklusive ett brett utbud av högkvalitativa läder, supermjuka fårskinn och europeiska textilier. Träelementen finns i svartbetsad ek, vit ask, lackad ek och naturlig valnöt. Skalet på fåtöljen kan vara i något av de nämnda träslagen eller i matchande klädsel.

Timeout Recliner har också flera olika fotalternativ, så att du kan skapa ett utseende som du älskar. En 4-bens stationär fot finns i trä eller borstat metall. En rund skivsvängfot har en silvermetallkant med toppen i matchande läder, fårskinn eller tyg. Stjärn- eller svängfoten finns i silver, svart eller vit. Du kan också välja att lägga till trädetaljer på stjärnfoten. Eller välja en solid träfot för ett mer traditionellt utseende.

Conform är ett svenskt företag som grundades 1978. Fyrtio år senare fortsätter företaget att designa och producera sina vackert tillverkade möbler i Sverige. Conform samarbetar med ett antal välkända skandinaviska formgivare för att skapa unika och vackra designer. Deras möbler genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de håller i många år av användning.

Om du vill veta mer om Timeout Recliner eller beställa en, kan du besöka Timeout Recliner på Mio.se. Där hittar du också fler produkter från Conform som passar din stil och smak.

Bildkällor: Mio.se, tradesourcefurniture.com, centuryhouseinc.com

By Alice