`

Är du på jakt efter en fin och praktisk present till någon som älskar te? Då har vi ett tips till dig: teserviset Servilia 14 delar grön från ForrestDecor. Detta är ett vackert och elegant teservis som består av en stor tekanna, sex koppar, sex skedar och en matchande tallrik. Serviset är tillverkat av keramik och har en härlig grön färg som passar till alla tillfällen. Läs vidare för att få veta mer om detta fantastiska teservis!

Teservis Servilia 14 delar grön

Teserviset Servilia 14 delar grön är inte bara snyggt att titta på, utan också funktionellt och bekvämt att använda. Tekannan rymmer hela 1300 ml, vilket räcker till många koppar te. Kannan har ett ergonomiskt handtag och en pip som gör det lätt att hälla upp teet utan att spilla. Kopparna rymmer 250 ml var, vilket är lagom för en god kopp te. De har också ett handtag som gör dem sköna att hålla i. Skedarna är perfekta för att röra om teet eller lägga i socker eller honung. Tallriken är praktisk för att servera kakor eller frukt till teet.

Teserviset Servilia 14 delar grön är inte bara ett bra val för dig själv, utan också en perfekt present till någon du tycker om. Det är en fin gåva som visar att du bryr dig om personens välbefinnande och njutning. Du kan ge bort teserviset på födelsedagar, jul, mors dag, fars dag eller andra högtider. Eller varför inte överraska någon med en spontan tebjudning hemma hos dig? Med detta teservis blir det garanterat en mysig och minnesvärd stund.

Om du vill köpa teserviset Servilia 14 delar grön kan du beställa det online från Teservis Servilia 14 delar grön. Det kostar bara 1166 kr, vilket är ett riktigt bra pris för ett så fint och kvalitativt teservis. Leveransen tar cirka 10 veckor, så beställ i god tid om du vill hinna få det innan jul. Du kan betala med Klarna och dela upp betalningen i 3-36 månader om du vill.

Teserviset Servilia 14 delar grön är ett teservis som du kommer att älska att använda och visa upp. Det är ett teservis som kommer att göra dina te-stunder mer njutbara och speciella. Det är ett teservis som kommer att glädja dig själv och dina nära och kära. Beställ det idag och se fram emot många härliga te-moments med detta underbara teservis!

Bildkälla: LuxCasa.se

“`

By Alice