Om du letar efter ett sätt att förnya din soffa, säng eller fåtölj, kan du inte gå fel med en prydnadskudde. Prydnadskuddar är inte bara bekväma och mysiga, utan också ett enkelt och billigt sätt att ändra utseendet på ditt rum. Du kan välja mellan olika färger, mönster, former och material för att skapa din egen personliga stil.

En av våra favoriter är Lexington Logo Cotton Kuddfodral, som är en del av Lexingtons klassiska kollektion. Detta kuddfodral är tillverkat av 100% bomull och har ett diskret Lexington-logotryck på framsidan. Det finns i fyra olika färger: vit, beige, grå och marinblå, så du kan hitta den som passar bäst till din inredning. Kuddfodralet har också en dragkedja i botten för att du enkelt ska kunna byta ut kudden när du vill.

Lexington Logo Cotton Kuddfodral är inte bara snyggt, utan också av hög kvalitet. Bomullen är mjuk och slitstark, och kuddfodralet är tvättbart i 40 grader. Du kan också stryka det på låg temperatur om du vill ha det extra slätt. Kuddfodralet har en storlek på 50 x 50 cm, vilket passar de flesta standardkuddar. Du kan kombinera det med andra prydnadskuddar från Lexington eller andra märken för att skapa en härlig mix av texturer och nyanser.

Om du vill köpa Lexington Logo Cotton Kuddfodral, kan du beställa det online från SOVA, som är Sveriges ledande sängspecialist. SOVA har ett brett utbud av sängkläder, prydnadskuddar, täcken, kuddar och andra tillbehör för att göra ditt sovrum till en dröm. Du kan också besöka någon av deras 60 butiker runt om i landet för att se och känna på produkterna i verkligheten. SOVA erbjuder fri frakt på alla beställningar över 500 kr, samt öppet köp i 14 dagar.

Lexington Logo Cotton Kuddfodral är en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. Det är en prydnadskudde som passar in i alla hem och som ger en lyxig och elegant touch till din soffa, säng eller fåtölj. Beställ ditt kuddfodral idag och njut av den sköna känslan av Lexingtons bomull mot din hud.

Bilder: SOVA

By Alice