Om du letar efter en bekväm och praktisk soffa som passar både för vardagsrummet och gästrummet, då är hörnbäddsoffan Einar med förvaring – tyg ett utmärkt val. Den här soffan har en modern och stilren design som passar in i de flesta hem. Den har också flera smarta funktioner som gör den till en riktig drömsoffa.

För det första kan du välja vilken sida du vill ha hörnet på, så att den passar din rumsplanering. För det andra kan du enkelt fälla ut soffan till en rymlig dubbelsäng när du får gäster på besök. För det tredje har soffan ett stort förvaringsutrymme under sitsen, där du kan förvara sängkläder, kuddar, filtar eller annat som du vill ha nära till hands.

Men det bästa av allt är kanske att soffan är klädd i ett mjukt och slitstarkt tyg som är lätt att hålla rent. Tyget finns i flera olika färger, så att du kan hitta den nyans som passar din smak och din inredning. Du kan också välja mellan två olika benfärger: svart eller silver.

Hörnbäddsoffan Einar med förvaring – tyg är en perfekt lösning för dig som vill ha en soffa som är både snygg och funktionell. Den ger dig extra sittplatser, sovplatser och förvaringsplatser i ett och samma möbel. Dessutom är den väldigt skön att sitta och ligga i, tack vare den höga ryggstödet, de mjuka dynorna och den generösa sittdjupet.

Om du är intresserad av att köpa den här soffan, kan du klicka på Hörnbäddsoffa Einar med förvaring – tyg för att se mer information och beställa den online. Du kan också besöka vår butik i Stockholm eller Göteborg för att se och prova soffan i verkligheten. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och öppet köp i 14 dagar.

Miss inte chansen att skaffa dig en hörnbäddsoffa Einar med förvaring – tyg idag. Det är en investering som du kommer att ha glädje av i många år framöver.

Bilder från www.luxcasa.se

By Alice