Om du letar efter en skinnfåtölj som kombinerar stil, komfort och kvalitet, kan du inte gå fel med Viscount fatolj leather vintage cigar från Artwood. Denna fåtölj har en klassisk design med dekorativa nitar som ger den en tuff och elegant utstrålning. Lädret är ett täckfärgat fullnarvsläder, som har behållit sin naturliga yta för att framhäva den äkta känslan hos skinnet. Lädret är av högsta kvalitet och kommer från Italien och Sydamerika.

Viscount fatolj leather vintage cigar har en hög komfort tack vare sin solida ram av trä, plywood och elastisk vävning. Benen är i askträ och sittdynan består av kallskum och syntetfibrer. Ryggkudden består av syntetfibrer och dekorativa nitar är antikfärgade. Fåtöljen har följande mått: Höjd: 89 cm, Bredd: 100 cm, Sitthöjd: 48 cm, Djup: 100 cm och Vikt: 103 kg.

För att lädret ska behålla sin färg och funktion är det viktigt att ta hand om det. Dammsug möbeln med ett mjukt borsthuvud. Fläckar bör torkas bort direkt innan de tränger in i lädret. Använd aldrig starka rengöringsmedel utan använd en mjuk trasa med ljummet vatten eller ett läderrengöringsmedel. På små repor och nötningar kan du försöka gnugga med ett rent finger. Utsätt aldrig lädret för starkt solljus och placera inte möbeln nära en värmekälla. För att bibehålla formen och utseendet på denna möbel är det nödvändigt att regelbundet puffa upp och skaka kuddarna lätt för att fördela fyllningen i kudden. På vissa modeller kan du plocka ut innerkudden och vända på den. Sitsar och kuddar fyllda med dun kräver lite mer underhåll än syntetkuddar, men om du tar hand om dem kommer de att se bra ut och vara bekväma i många år.

Viscount fatolj leather vintage cigar är en perfekt möbel för dig som vill skapa en mysig och stilfull atmosfär i ditt hem. Du kan kombinera den med andra möbler från Artwood, som till exempel Viscount soffa i samma läder eller Kensington soffa eller fåtölj i Leather Fudge eller Leather Vintage Cigar. Du kan också matcha den med några fina kuddar, plädar eller mattor från Artwood för att göra din inredning ännu mer personlig.

Om du är intresserad av att köpa Viscount fatolj leather vintage cigar kan du beställa den online från Kila Möbler, som erbjuder fri frakt och snabb leverans. Du kan också besöka deras butik i Stockholm för att se och prova fåtöljen i verkligheten. Kila Möbler har ett stort utbud av möbler och inredning från Artwood och andra kända varumärken, så du kommer säkert att hitta något som passar din smak och budget.

Bildkälla: Kila Möbler

By Alice