Komplett Kontinentalsängspaket Annar är en snygg och praktisk säng som ger dig allt du behöver för en god natts sömn. Sängen består av en kontinentalsäng med en mjuk och skön bäddmadrass, ett elegant sängram med förvaringslådor och ett ställbart huvudgavel med LED-belysning. Sängen finns i två storlekar, 160 eller 180 cm, och du kan välja mellan flera olika tyger och färger.

En kontinentalsäng är uppbyggd av tre lager: en resårbotten, en resårmadrass och en bäddmadrass. Detta ger sängen en hög komfort och stöd för hela kroppen. Resårbotten och resårmadrass har pocketfjädrar som anpassar sig efter din vikt och rörelser. Bäddmadrassen är av typen memoryskum, som formar sig efter din kropp och avlastar tryckpunkter. Memoryskum har också goda temperaturreglerande egenskaper, vilket gör att du inte blir för varm eller för kall under natten.

Sängramen har fyra rymliga förvaringslådor som du kan använda för att förvara sängkläder, kläder eller andra saker. Förvaringslådorna är utrustade med hjul, så att du enkelt kan dra ut dem och skjuta in dem igen. Sängramen har också ett ställbart huvudgavel med LED-belysning. Du kan justera huvudgaveln i olika vinklar, så att du kan sitta bekvämt i sängen när du läser, tittar på TV eller surfar på nätet. LED-belysningen ger ett mysigt ljus i rummet och skapar en romantisk stämning.

Komplett Kontinentalsängspaket Annar är inte bara en funktionell säng, utan också en vacker inredningsdetalj som lyfter hela sovrummet. Du kan välja mellan flera olika tyger och färger, så att du kan matcha sängen med din personliga stil. Tyget är slitstarkt och lätt att rengöra, så att du kan njuta av din säng länge. Sängen har också ett elegant designat benstativ som ger den ett luftigt och modernt uttryck.

Om du vill beställa Komplett Kontinentalsängspaket Annar eller läsa mer om den, klicka på Komplett Kontinentalsängspaket Annar. Du kan också besöka Luxcasa.se för att se deras stora utbud av andra sängar, möbler och heminredning. Luxcasa.se är en av Sveriges ledande webbutiker för möbler och heminredning, med snabb leverans, fri frakt och fri retur.

Bildkälla: Luxcasa.se

By Alice