Vill du ge ditt rum en ny look utan att behöva måla om eller tapetsera? Då kan ett väggklistermärke vara lösningen för dig. Ett väggklistermärke är en stor bild som du fäster på väggen med hjälp av ett självhäftande material. Det är enkelt att sätta upp och ta bort, och du kan välja mellan många olika motiv och färger.

Ett av de populäraste väggklistermärkena på Luxcasa.se är Väggklistermärke Ovidia, som föreställer en vacker kvinna med blommor i håret. Detta väggklistermärke är perfekt för dig som vill skapa en romantisk och feminin atmosfär i ditt sovrum, vardagsrum eller hall. Det finns i tre olika storlekar: 2,7 x 2 m, 2,7 x 3 m och 2,7 x 4 m, så du kan anpassa det efter din väggyta.

Väggklistermärke Ovidia

Väggklistermärke Ovidia är tillverkat av högkvalitativt vinylmaterial som är vattentåligt och slitstarkt. Det är också miljövänligt och luktfritt, så du behöver inte oroa dig för att det ska skada din hälsa eller din vägg. För att sätta upp väggklistermärket behöver du bara rengöra väggen noggrant, ta bort skyddsfilmen från baksidan av bilden och placera den på önskad plats. Du kan justera positionen genom att dra försiktigt i bilden tills du är nöjd med resultatet. Om du vill ta bort väggklistermärket kan du värma upp det med en hårtork och sedan dra av det utan att lämna några spår.

Om du beställer Väggklistermärke Ovidia från Luxcasa.se får du fri frakt och snabb leverans inom Sverige. Du får också 14 dagars ångerrätt om du inte skulle vara nöjd med din produkt. Priset för detta väggklistermärke varierar mellan 899 kr och 1299 kr beroende på storlek. Du kan betala med kort, faktura eller delbetalning.

Om du vill ge ditt rum en personlig touch med ett vackert och unikt motiv, beställ Väggklistermärke Ovidia från Luxcasa.se idag. Du kommer inte att ångra dig!

Bildkälla: Luxcasa.se

By Alice