Vill du ha en soffa som är både snygg och skön? Då kan du inte gå fel med Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster från Mio. Den här soffan har en modern design med mjuka former, generösa sittdynor och en praktisk divan som ger dig extra utrymme att sträcka ut dig på. Soffan är klädd i ett slitstarkt och lättskött tyg som finns i flera olika färger att välja mellan. Du kan också anpassa soffans utseende genom att välja mellan olika ben och armstöd. Oavsett vilken stil du föredrar, kommer Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster att passa perfekt i ditt hem.

Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster är inte bara vacker att se på, utan också bekväm att sitta i. Soffan har en hög komfort med en stabil stomme, pocketfjädrar i sitsen och kallskum i ryggen. Sits- och ryggdynorna är dessutom avtagbara och tvättbara, vilket gör det enkelt att hålla soffan fräsch och ren. Soffan har också en smart funktion som gör att du kan justera sittdjupet efter eget behov. Du kan alltså välja om du vill sitta mer upprätt eller mer tillbakalutad i soffan.

Om du letar efter en soffa som kan rymma hela familjen eller flera gäster, är Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster ett utmärkt val. Soffan har plats för tre personer i den vanliga delen, och en person till på divanen. Du kan också använda divanen som ett extra bord eller en avlastningsyta när du inte sitter där. Divanen är dessutom vändbar, så du kan välja om du vill ha den på höger eller vänster sida av soffan.

Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster

Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster är en soffa som har allt du kan önska dig av en soffa: design, komfort, funktion och kvalitet. Den är tillverkad i Sverige av noggrant utvalda material och har en garanti på 10 år. Du kan beställa den online på Mio.se eller besöka någon av deras butiker för att se den i verkligheten. Oavsett hur du gör, kommer du inte att ångra dig om du väljer Madison Lux 3-sits soffa med divan vänster som din nya favoritsoffa.

Bilder: Mio.se

By Alice