Om du letar efter ett enkelt och praktiskt sätt att hänga upp dina gardiner, kan du prova glid med klämma T/I-skena 20ST/PK. Det är ett tillbehör som består av 20 stycken glid som passar i T- eller I-formade skenor, och som har klämmor som du kan fästa i gardinens kant. På så sätt slipper du att sy eller använda krokar, och du kan enkelt byta ut dina gardiner när du vill.

Glid med klämma T/I-skena 20ST/PK är tillverkade av plast och metall, och har en vit färg som smälter in i skenan. De är lätta att montera och justera, och de håller gardinen på plats utan att skada tyget. Du kan använda dem för alla typer av gardiner, oavsett om de är tunna eller tjocka, korta eller långa, enfärgade eller mönstrade.

Om du vill köpa glid med klämma T/I-skena 20ST/PK, kan du beställa dem online på JYSK:s hemsida, eller besöka någon av deras butiker. Priset är 39 kronor per förpackning, vilket är ett mycket förmånligt pris för ett så användbart tillbehör. Du kan också hitta andra produkter som passar bra ihop med glid med klämma T/I-skena 20ST/PK, till exempel gardinstänger, skenor, fästen och ändknoppar.

Om du vill se hur glid med klämma T/I-skena 20ST/PK ser ut i verkligheten, kan du klicka på produktnamnet nedan för att se en bild. Du kan också läsa mer om produkten på JYSK:s hemsida, där du hittar mer information om mått, material och skötselråd.

Glid med klämma T/I-skena 20ST/PK

Bildkälla: JYSK.se

By Alice