Om du letar efter en vägglampa som är både elegant och funktionell, kan du inte gå fel med Costanza Wall Fixed D13AIF Concrete Grey Alu. Denna lampa har en minimalistisk design som passar in i de flesta inredningsstilar, och en justerbar skärm som låter dig rikta ljuset dit du vill ha det.

Costanza Wall Fixed D13AIF Concrete Grey Alu är en del av Costanza-serien, som är designad av Paolo Rizzatto för det italienska varumärket Luceplan. Serien består av olika typer av lampor, som bordslampor, golvlampor och taklampor, som alla har samma karaktäristiska skärm i polykarbonat. Skärmen finns i flera olika färger, men denna modell har en betonggrå nyans som ger ett sobert och modernt intryck.

Lampan har en fast väggfäste i aluminium, som är lätt att montera och har ett integrerat LED-ljuskälla. LED-ljuset är energieffektivt och har en lång livslängd, så du behöver inte oroa dig för att byta glödlampor. Lampan har också en dimmerfunktion, som låter dig justera ljusstyrkan efter behov och stämning.

Costanza Wall Fixed D13AIF Concrete Grey Alu är en perfekt lampa för dig som vill ha en stilren och modern belysning i ditt hem. Du kan använda den som en sänglampa, en läslampa eller en accentlampa i vardagsrummet, hallen eller köket. Lampan har en tidlös design som aldrig går ur modet, och en hög kvalitet som gör att den håller länge.

Om du vill köpa denna lampa eller se andra modeller från Costanza-serien, kan du besöka Länna Möbler, som är en av Sveriges största möbelbutiker på nätet. Där hittar du ett stort utbud av lampor och andra möbler från välkända varumärken, till bra priser och med snabb leverans.

Bildkälla: Länna Möbler

By Alice