Om du letar efter en rymlig, elegant och praktisk garderob för ditt sovrum, kan du inte gå fel med garderob SALTOV 204 m/ram vit från JYSK. Denna garderob har allt du behöver för att organisera dina kläder, skor och accessoarer på ett smart sätt. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör denna garderob så speciell.

Garderob SALTOV 204 m/ram vit består av tre delar: en garderob med skjutdörrar, en passepartout-ram och ett tillbehörspaket. Garderoben har en slitstark konstfanér med fläckresistent yta och mjukstängande skjutdörrar. Den har fyra hyllor och två klädstänger som ger dig gott om utrymme för att hänga upp eller vika dina kläder. Du kan också justera höjden på hyllorna och klädstängerna efter dina behov.

Passepartout-ramen ger garderoben ett elegant utseende och framhäver dess design. Den har också en slitstark konstfanér med fläckresistent yta som matchar garderoben. Ramen gör också att garderoben ser större ut och ger den mer stabilitet.

Tillbehörspaketet innehåller en låda, två hyllor och en lådenhet med fyra lådor som du kan placera inuti garderoben. Dessa tillbehör hjälper dig att skapa mer ordning och överblick i din garderob. Du kan använda lådorna för att förvara mindre saker som underkläder, strumpor, bälten och smycken. Du kan använda hyllorna för att ställa skor, väskor eller lådor på. Tillbehören är också gjorda av konstfanér och har mjukstängande funktion.

Garderob SALTOV 204 m/ram vit har en storlek inklusive ram på B214 x H226 x D71 cm. Det betyder att den passar perfekt i de flesta sovrum och ger dig mycket förvaringsutrymme utan att ta upp för mycket plats. Garderoben har en neutral vit färg som passar till många olika inredningsstilar. Du kan också välja mellan andra färger som ek, svart eller grå om du föredrar det.

Garderob SALTOV 204 m/ram vit är ett fantastiskt val för dig som vill ha en snygg, funktionell och prisvärd garderob för ditt sovrum. Du kan köpa den online på JYSK.se eller besöka någon av våra butiker för att se den i verkligheten. Just nu har vi ett erbjudande där du sparar 19% på denna garderob, så passa på att beställa den innan det är för sent!

Källa till bilderna: JYSK.se och JYSK.bg

By Alice