Om du letar efter ett mjukt och skönt örngott som passar till din säng, kan du inte gå fel med Borås Cotton Cloud Örngott. Detta örngott är tillverkat av 100% bomullssatin, vilket ger det en lyxig känsla och en vacker glans. Dessutom är det OEKO-TEX-certifierat, vilket innebär att det inte innehåller några skadliga ämnen för dig eller miljön.

Borås Cotton Cloud Örngott finns i flera olika färger, så att du kan matcha det med din bäddning och din inredning. Du kan välja mellan klassiska nyanser som vit, grå och beige, eller mer färgglada alternativ som rosa, blå och grön. Oavsett vilken färg du väljer, kommer du att få ett örngott som är lätt att sköta och håller länge.

Men vad gör Borås Cotton Cloud Örngott så speciellt? Jo, det är inte bara ett vanligt örngott, utan ett Borås Cotton Cloud Örngott. Det betyder att det har en speciell stoppning av mikrofiber som gör det extra fluffigt och mjukt. Det känns som att sova på ett moln! Detta örngott är perfekt för dig som vill ha extra komfort och stöd för huvudet och nacken när du sover.

Om du vill prova Borås Cotton Cloud Örngott själv, kan du beställa det online från SOVA. Du får fri frakt och fri retur, samt 365 dagars öppet köp. Du kan också besöka någon av deras butiker runt om i landet och känna på örngottet i verkligheten. Du kommer inte att ångra dig!

Så vad väntar du på? Unna dig själv ett par Borås Cotton Cloud Örngott och upplev skillnaden. Du kommer att sova som en prins eller prinsessa varje natt!

Bilder från SOVA.se

By Alice