Om du letar efter en soffa som är både bekväm och snygg, kan du inte gå fel med Madison 2-sits soffa med schäslong vänster. Den här soffan har allt du behöver för att njuta av mysiga stunder i vardagsrummet.

Madison är en byggbar soffa, vilket betyder att du kan anpassa den efter ditt hem och dina behov. Du kan välja mellan olika tyger, färger, ben, armstöd och klädsel. Du kan också välja mellan två olika komfortnivåer: normal eller lux. Normal komfort har en fastare känsla, medan lux komfort har en mjukare och mer omslutande känsla.

Soffan har en divan på vänster sida, som ger dig extra utrymme att sträcka ut dig eller sitta flera personer. Divanen har också ett praktiskt förvaringsutrymme under sittdynan, där du kan förvara kuddar, plädar eller annat som du vill ha nära till hands. Soffan har också höga ben, som ger ett luftigt intryck och underlättar vid städning.

Madison har en skandinavisk design, som ger soffan ett populärt och uppskattat utseende. Soffan passar in i många olika inredningsstilar, från modern till klassisk. Du kan också matcha soffan med andra möbler och tillbehör från Mio, för att skapa en harmonisk och personlig helhet.

Om du vill köpa Madison 2-sits soffa med schäslong vänster, kan du beställa den online på Mios hemsida eller besöka någon av deras butiker. Just nu har de en kampanj där du får 8 000 kronor rabatt på den här modellen, så passa på att fynda innan den 14 augusti!

Bilder: Mio

By Alice