`

Om du letar efter en pall som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med Krobo 150 Low – Walnut. Den här pallen är designad av Torbjørn Afdal, en av Norges mest framstående möbeldesigners. Krobo 150 Low – Walnut är en del av Krobo-serien, som består av olika pallar och bänkar i olika storlekar och material.

Krobo 150 Low – Walnut är tillverkad av massiv valnöt, ett hållbart och vackert träslag som ger en varm och naturlig känsla till ditt rum. Pallen har en enkel och ren form, med raka linjer och mjuka kanter. Den har också ett smart förvaringsutrymme under sitsen, där du kan placera kuddar, böcker, tidningar eller andra saker som du vill ha nära till hands.

Pallen passar perfekt i hallen, vardagsrummet, sovrummet eller var som helst där du behöver en extra sittplats eller ett avlastningsbord. Du kan också kombinera den med andra möbler från Krobo-serien för att skapa ett enhetligt och stilrent uttryck i ditt hem. Pallen är 150 cm lång, 38 cm bred och 38 cm hög, så den tar inte upp mycket plats men ger ändå gott om utrymme för dig och dina gäster.

Om du vill köpa Krobo 150 Low – Walnut eller se fler bilder och detaljer om produkten, kan du klicka på Krobo 150 Low – Walnut. Där hittar du också andra fantastiska möbler från Länna Möbler, en av Sveriges ledande webbutiker för designmöbler. Länna Möbler erbjuder snabb leverans, fri frakt över 5000 kr och öppet köp i 30 dagar. Passa på att beställa din Krobo 150 Low – Walnut idag och ge ditt hem en ny touch av elegans och praktik.

Bildkällor: Länna Möbler

“`

By Alice