Om du letar efter en säng som ger dig en skön och avkopplande sömn, kan du inte gå fel med Cape Farewell kontinentalsäng. Den här sängen är designad för att ge dig optimal stöd och komfort, oavsett hur du sover. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör den här sängen så speciell.

Cape Farewell kontinentalsäng består av tre lager: en träram, en resårbotten och en bäddmadrass. Träramen är tillverkad av massiv furu, som ger sängen en stabil och hållbar grund. Resårbotten har pocketfjädrar som anpassar sig efter din kroppsvikt och rörelser, och fördelar trycket jämnt över hela ytan. Bäddmadrassen är fylld med latex eller memoryskum, beroende på vilken komfort du väljer. Latex ger en fastare känsla, medan memoryskum formar sig mjukt efter din kropp. Båda materialen är andningsbara och allergivänliga, vilket bidrar till ett fräscht och hälsosamt sovklimat.

En annan fördel med Cape Farewell kontinentalsäng är att du kan välja mellan olika storlekar, tyger och ben. Sängen finns i storlekarna 90×200, 105×200, 120×200 och 140×200 cm, så att du kan hitta den som passar bäst i ditt sovrum. Du kan också välja mellan olika tyger i olika färger och mönster, från enfärgade till randiga eller blommiga. Benen finns i olika former och material, från trä till metall eller plast. Du kan alltså skapa din egen personliga stil med Cape Farewell kontinentalsäng.

Om du vill veta mer om Cape Farewell kontinentalsäng, eller beställa den online, kan du klicka på Cape Farewell kontinentalsäng. Du kan också besöka någon av våra butiker och prova sängen själv. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

Bildkälla: Mio.se

By Alice