Har du torra, spruckna eller skadade händer? Vill du ge dina händer och naglar en extra dos av näring, skydd och förnyelse? Då kan du prova Woods Repairing Hand Balm, en stimulerande handkräm som är förstärkt med ekologiskt sheasmör och blåbärskärnolja, som är rika på antioxidanter från rena, naturliga oljor.

Woods Repairing Hand Balm är en produkt från woods_ copenhagen, ett danskt hudvårdsmärke som grundades 2019 av skönhetsentreprenören Morten Schnoor. Woods_ copenhagen har som mål att skapa effektiva, naturliga och hållbara hudvårdsprodukter som är inspirerade av den nordiska naturen och livsstilen. Alla deras produkter är veganska, ekologiska och fria från parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska dofter.

I det här blogginlägget ska vi berätta mer om Woods Repairing Hand Balm, dess fördelar, hur man använder den och var man kan köpa den.

Vad är Woods Repairing Hand Balm?

Woods Repairing Hand Balm är en återställande handkräm som hjälper till att återfukta, vårda och skydda huden och naglarna. Den har en lätt och behaglig konsistens som absorberas snabbt av huden utan att lämna en fet eller klibbig känsla. Den har också en fräsch och naturlig doft av citrus, bergamott och cederträ.

Woods Repairing Hand Balm innehåller flera aktiva ingredienser som har olika fördelar för händerna:

 • Ekologiskt sheasmör: Ett naturligt fett som utvinns från nötterna av sheaträdet. Det har en hög halt av fettsyror, vitaminer och antioxidanter som hjälper till att mjukgöra, lugna och reparera torr och skadad hud. Det bidrar också till att stärka hudbarriären och skydda mot yttre påverkan.
 • Blåbärskärnolja: En unik olja som utvinns från fröna av nordiska blåbär. Den har en hög halt av omega-3 och omega-6 fettsyror, vitamin E och karotenoider som hjälper till att återfukta, nära och förnya huden. Den har också antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaper som hjälper till att minska rodnad, irritation och åldrande.
 • Moltebärextrakt: Ett extrakt som utvinns från frukten av moltebäret, ett bär som växer i de nordiska myrarna. Det har en hög halt av vitamin C, A och E, flavonoider och fenolsyror som hjälper till att ljusa upp, jämna ut och skydda huden mot fria radikaler. Det har också lugnande och fuktgivande egenskaper som hjälper till att lindra torrhet och sprickor.
 • Grönlandskt arktiskt källvatten: Ett rent och friskt vatten som hämtas från en underjordisk källa i Grönland. Det har en låg mineralhalt och en neutral pH-nivå som hjälper till att balansera, återställa och återfukta huden. Det har också en kylande och uppfriskande effekt som hjälper till att lindra trötthet och stress.

Hur använder man Woods Repairing Hand Balm?

Woods Repairing Hand Balm är enkel att använda och kan appliceras efter behov under dagen. Här är några steg för att få ut det mesta av produkten:

 1. Tvätta händerna med ljummet vatten och en mild tvål. Torka dem försiktigt med en ren handduk.
 2. Tryck ut en liten mängd av handkrämen på handflatan eller på baksidan av handen.
 3. Massera in krämen på båda händerna med cirkulära rörelser. Glöm inte att smörja in naglarna och nagelbanden också.
 4. Låt krämen sjunka in i huden och njut av den mjuka och väldoftande känslan.

Var kan man köpa Woods Repairing Hand Balm?

Woods Repairing Hand Balm finns att köpa på flera olika webbplatser och butiker, både i Sverige och internationellt. Här är några exempel på var du kan hitta produkten:

 • Länna Möbler: En svensk webbshop som säljer möbler, inredning och hudvård. Här kan du köpa Woods Repairing Hand Balm för 349 kr.
 • Woods_ copenhagen: Den officiella webbplatsen för märket, där du kan köpa alla deras produkter direkt från dem. Här kan du köpa Woods Repairing Hand Balm för 35 euro.
 • SSENSE: En internationell webbshop som säljer lyxiga kläder, skor, accessoarer och hudvård. Här kan du köpa Woods Repairing Hand Balm för 38 USD (ca 330 kr).
 • Maha Amsterdam: En nederländsk webbshop som säljer streetwear, sneakers och hudvård för kvinnor. Här kan du köpa Woods Repairing Hand Balm för 35 euro.

Sammanfattning

Woods Repairing Hand Balm är en återställande handkräm som är rik på antioxidanter från rena, naturliga oljor som hjälper till att återfukta, vårda och skydda huden och naglarna. Den innehåller ekologiskt sheasmör, blåbärskärnolja, moltebärextrakt och grönlandskt arktiskt källvatten som har olika fördelar för händerna. Den har också en lätt konsistens, en fräsch doft och en vegansk och ekologisk formula. Du kan köpa den på flera olika webbplatser och butiker, både i Sverige och internationellt.

Om du vill ge dina händer en extra dos av näring, skydd och förnyelse, prova Woods Repairing Hand Balm idag!

Detta blogginlägg är genererat av Bing sökmotor i kreativt läge. Det är inte ett sponsrat eller betalt inlägg. Det är endast avsett för underhållning och information. Bing ansvar

By Alice