Om du letar efter ett snyggt och praktiskt sängbord till ditt sovrum, har vi ett perfekt tips för dig: Hunter sängbord svart från Kila Möbler. Detta sängbord är tillverkat i ekfanér och har en elegant svart färg som passar till många olika inredningsstilar. Hunter sängbord har också en rymlig låda där du kan förvara dina böcker, tidningar, glasögon eller andra saker som du vill ha nära till hands när du ligger i sängen.

Hunter sängbord är en del av en större möbelserie från Artwood, ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och design. I Hunter-serien hittar du även skåp, skänkar, skrivbord, speglar och sängramar som du kan kombinera för att skapa ett enhetligt och harmoniskt sovrum. Du kan välja mellan två olika färger: svart eller antikgrå.

Men vad är det som gör Hunter sängbord så speciellt? Jo, det är flera saker som vi tycker sticker ut:

  • Material och konstruktion. Hunter sängbord är gjort av ekfanér, ett material som är både slitstarkt och vackert. Ekfanér är ett tunt skikt av äkta trä som limmas på en kärna av MDF, vilket ger en stabil och hållbar möbel. Ekfanér har också den fördelen att det inte spricker eller krymper som massivt trä kan göra. Hunter sängbord har en robust konstruktion med metallbeslag och lådguide i metall.
  • Design och utseende. Hunter sängbord har en klassisk och tidlös design som aldrig går ur modet. Den svarta färgen ger ett elegant och sofistikerat intryck, samtidigt som den framhäver träets naturliga ådring. Hunter sängbord har också fina detaljer som de runda handtagen i metall och de rundade hörnen på bordsskivan. Hunter sängbord passar både till moderna och traditionella sovrum.
  • Funktion och användning. Hunter sängbord är inte bara snyggt, utan också praktiskt. Det har en stor låda där du kan förvara allt du behöver när du ska sova eller vakna upp. Lådan har ett mjukt stängningssystem som gör att den glider lätt och tyst. Hunter sängbord har också en perfekt höjd på 70 cm, vilket gör att det passar till de flesta sängar. Du kan placera Hunter sängbord på båda sidor om sängen, eller bara på ena sidan om du vill spara plats.

Om du vill veta mer om Hunter sängbord svart, kan du besöka Kila Möblers hemsida där du hittar mer information om produkten, priset och leveranstiden. Du kan också beställa Hunter sängbord direkt från hemsidan och få det levererat hem till dig utan extra kostnad.

Kila Möbler är en av Sveriges största möbelbutiker på nätet, med över 45 års erfarenhet av möbler och inredning. Hos Kila Möbler hittar du ett brett sortiment av kvalitetsmöbler från välkända varumärken till bra priser. Du får också fri hemleverans, fria returer, 14 dagars öppet köp och säker betalning.

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv med ett nytt sängbord som gör ditt sovrum både vackrare och bekvämare. Beställ Hunter sängbord svart från Kila Möbler idag och njut av en god natts sömn imorgon!

Bildkälla: Kila Möbler

By Alice