Vill du skapa en mysig och inbjudande utomhusmiljö? Då är en soffgrupp ett perfekt val. Med en soffgrupp kan du njuta av soliga dagar och varma kvällar i bekväma och stilrena möbler. En soffgrupp passar både på balkongen, terrassen och i trädgården.

En av de soffgrupper som vi rekommenderar är Utomhus soffgrupp 2+1+1 och soffbord Malin – Svart Glas/Metall/Polyrotting från Luxcasa. Det är en elegant och modern soffgrupp som består av två fåtöljer, en tvåsitssoffa och ett soffbord med glastopp. Soffgruppen är tillverkad av svart metall och polyrotting, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Polyrotting är ett konstgjort material som liknar rotting, men som är mer väderbeständigt och lättskött.

Utomhus soffgrupp 2+1+1 och soffbord Malin - Svart Glas/Metall/Polyrotting

Soffgruppen har en ergonomisk design som ger dig optimal komfort och stöd. Sitsarna och ryggstöden är vinklade för att följa kroppens naturliga form. Dessutom ingår det mjuka dynor i grått tyg som gör det ännu skönare att sitta i soffgruppen. Dynorna har avtagbara överdrag som kan tvättas vid behov.

Soffbordet har en rektangulär form och en glastopp som ger det en lyxig känsla. Bordet har också en praktisk hylla under glaset där du kan förvara tidningar, böcker eller annat som du vill ha nära till hands. Bordet har samma svarta metall- och polyrottingram som soffan och fåtöljerna, vilket skapar en enhetlig look.

Utomhus soffgrupp 2+1+1 och soffbord Malin - Svart Glas/Metall/Polyrotting

Utomhus soffgrupp 2+1+1 och soffbord Malin – Svart Glas/Metall/Polyrotting är en perfekt möbel för dig som vill ha en elegant och bekväm utomhusplats. Soffgruppen har plats för fyra personer, så du kan bjuda in familj eller vänner på en fika eller ett glas vin i solen. Soffgruppen är också lätt att flytta runt efter behag, tack vare att den inte väger så mycket.

Om du är intresserad av att köpa denna fantastiska soffgrupp, kan du besöka Luxcasa.se och beställa den online. Luxcasa är en webbutik som erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredning för alla smaker och stilar. Hos Luxcasa hittar du allt från soffor, sängar, matbord, stolar, lampor, mattor, kuddar, tavlor och mycket mer. Luxcasa har också snabba leveranser, fri frakt över 1000 kr och 14 dagars öppet köp.

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv med en ny soffgrupp från Luxcasa och gör din utomhusplats till din favoritplats!

Bildkälla: Luxcasa.se

By Alice