`

Vill du ha en förvaringsmöbel som är både snygg och funktionell? Då kan Soho Vitrinskåp, B 77 cm vara något för dig. Detta vitrinskåp har en modern och minimalistisk design som passar in i många olika inredningsstilar. Skåpet är tillverkat av svartlackerad metall med klarglas, vilket ger det en industriell och elegant känsla. Skåpet har två glasdörrar som öppnas med hjälp av magnetlås, och fyra glashyllor som du kan ställa in i olika höjder efter dina behov. Här kan du förvara och visa upp dina favoritsaker, som böcker, vaser, ljusstakar eller minnessaker. Skåpet har även en LED-belysning som ger ett mysigt sken och framhäver dina saker på ett vackert sätt.

Soho Vitrinskåp, B 77 cm är en del av Soho-serien från Mio, som består av flera olika förvaringsmöbler i samma stil. Du kan kombinera skåpet med andra delar från serien, som vitrinskänk, barskåp eller mindre vitrinskåp, för att skapa en enhetlig och harmonisk look i ditt hem. Soho-serien passar perfekt i vardagsrummet, matsalen eller hallen, där du vill ha en möbel som både är praktisk och dekorativ.

Skåpet har måtten 77 x 40 x 180 cm (B x D x H), och väger 54 kg. Det levereras monterat, så du behöver bara packa upp det och placera det där du vill ha det. Skåpet har även justerbara fötter, så du kan anpassa det efter ditt golv. Skåpet är lätt att rengöra med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Om du är intresserad av att köpa Soho Vitrinskåp, B 77 cm, kan du beställa det online på Mio.se eller besöka någon av Mios butiker. Skåpet kostar 3.995 kr, och du kan välja att betala direkt eller delbetala förmånligt. Du kan också se ditt köputrymme på Mios hemsida innan du beställer. Leveranstiden varierar beroende på var du bor, men du kan se den exakta tiden när du lägger din beställning.

Soho Vitrinskåp, B 77 cm är en förvaringsmöbel som ger ditt hem en modern och stilren touch. Med detta skåp kan du både organisera och dekorera ditt hem på ett snyggt sätt. Beställ ditt skåp idag och njut av den nya atmosfären i ditt hem!

Bilder: Mio.se

“`

By Alice