Om du letar efter en unik och praktisk present till någon du tycker om, varför inte överväga att köpa ett set med Balad lampa H12 3-pack – Honey? Dessa laddningsbara lampor är designade av Tristan Lohner för det franska varumärket Fermob, och de kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet på ett fantastiskt sätt.

Balad lampa H12 3-pack – Honey består av tre små lampor som är 12 cm höga och har en diameter på 10 cm. De har ett handtag i aluminium som gör dem lätta att bära och hänga upp, och de är tillverkade av polyeten som är UV-resistent och stöttålig. Lamporna har en LED-ljuskälla som kan justeras i tre olika ljusstyrkor, från ett varmt sken till ett starkare ljus. De har också en dimmerfunktion som gör det möjligt att skapa olika stämningar med ett enkelt tryck på knappen.

Det bästa med Balad lampa H12 3-pack – Honey är att de är laddningsbara och kan användas både inomhus och utomhus. De har ett inbyggt batteri som räcker i upp till 14 timmar, och de kan laddas med en USB-kabel som medföljer. Det betyder att du kan ta med dig lamporna vart du vill, oavsett om det är till trädgården, balkongen, picknicken eller campingturen. Du kan också placera dem på ett bord, en hylla eller en fönsterbräda för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem.

En annan fördel med Balad lampa H12 3-pack – Honey är att de har en vacker färg som passar alla inredningsstilar. Honey är en varm och solig nyans som ger liv åt vilket rum som helst, och den matchar perfekt med andra färger från Fermobs kollektion. Du kan välja mellan sex olika färger på handtaget, från klassiskt vitt till trendigt rosa. Du kan också mixa och matcha lamporna med andra storlekar och former från Balad-serien för att skapa din egen personliga belysning.

Om du vill köpa Balad lampa H12 3-pack – Honey, kan du beställa dem online från Balad lampa H12 3-pack – Honey, som är en av Sveriges ledande webbutiker för designmöbler och belysning. Du får fri frakt, snabb leverans och 14 dagars öppet köp. Du kan också besöka deras fysiska butik i Stockholm för att se lamporna i verkligheten och få personlig service.

Balad lampa H12 3-pack – Honey är en present som kommer att glädja alla som får den, oavsett om det är till födelsedagen, julen, mors dag eller bara för att visa din uppskattning. Med dessa lampor kan du ge bort ljus, värme och stil i ett enda paket. Beställ ditt set idag och överraska någon du älskar!

Bildkälla: Fermob

By Alice