Om du letar efter en snygg och praktisk ljuskälla som kan skapa en mysig stämning i ditt hem, kan du inte gå fel med Patina oljelampa mini – mässing från Klong. Denna eleganta oljelampa är designad av Broberg & Ridderstråle och har en tidlös och hållbar stil som passar in i alla miljöer.

Patina oljelampa mini – mässing är tillverkad i mässing och har ett klart glas som skyddar lågan. Lampan fylls med lampolja av god kvalitet och har en diskret brännare som ger ett behagligt ljus. Lampan levereras i en vacker träask som gör den till en perfekt present.

En av de fina egenskaperna med Patina oljelampa mini – mässing är att den utvecklar en unik patina med tiden om den inte putsas. Det innebär att lampan får en personlig karaktär och blir ännu vackrare ju mer du använder den. Om du vill ha en blank yta kan du dock enkelt putsa lampan med ett lämpligt medel.

Om du vill köpa Patina oljelampa mini – mässing, kan du beställa den online från Länna Möbler. Där hittar du också andra storlekar och färger av Patina oljelampor, samt andra produkter från Klong. Länna Möbler erbjuder fri frakt över 500 kr, snabb leverans och säker betalning med Klarna.

Patina oljelampa mini – mässing är en fantastisk inredningsdetalj som ger ditt hem en varm och ombonad känsla. Du kan placera den på ett bord, en hylla eller ett fönsterbräde och njuta av det lugna skenet. Lampan är också perfekt att ta med ut på altanen eller balkongen när du vill ha en romantisk kväll under stjärnorna.

Bildkälla: Klong.se

By Alice