Om du letar efter en lampa som kan skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i din trädgård, balkong eller uteplats, så är batterilampa Simma ett bra val. Batterilampa Simma är en rund lampa med en rökfärgad glaskupa och en svart metallfot. Lampan drivs av tre AA-batterier (ingår ej) och har en timerfunktion som gör att den lyser i sex timmar och sedan släcks automatiskt. Du kan också välja mellan två ljuslägen: varmvitt eller färgskiftande.

Batterilampa Simma har flera fördelar jämfört med andra typer av lampor för utomhusbruk. För det första behöver du inte oroa dig för sladdar, eluttag eller solceller. Du kan placera lampan var du vill och flytta den enkelt efter behov. För det andra är lampan vattentålig och tål regn och fukt. Du kan lämna den ute även när det är dåligt väder. För det tredje är lampan energisnål och hållbar. Batterierna räcker i upp till 120 timmar och lampan har en livslängd på cirka 20 000 timmar.

Om du vill köpa batterilampa Simma, kan du beställa den online på JYSK:s hemsida eller besöka någon av deras butiker. Lampan kostar bara 99 kronor och levereras inom 3-10 arbetsdagar. Du kan också passa på att kolla in deras andra lampor och lyktor för utomhusbruk. De har ett stort och varierat sortiment av produkter som passar alla smaker och stilar.

Om du vill veta mer om batterilampa Simma, kan du klicka på batterilampa Simma nedan för att se dess specifikationer och egenskaper.

Batterilampa Simma

  • Diameter: 13 cm
  • Höjd: 17 cm
  • Material: Glas, metall
  • Färg: Rökfärgad, svart
  • Batterityp: 3 x AA (ingår ej)
  • Ljuskälla: LED
  • Ljusfärg: Varmvit, färgskiftande
  • Timerfunktion: Ja (6 timmar på, 18 timmar av)
  • Vattentålig: Ja (IP44)
  • Energiklass: A++

Bildkällor: JYSK.se

By Alice