Om du letar efter en elegant och bekväm soffa som passar både ditt hem och din arbetsplats, kan du inte gå fel med Outline Sofa Chaise Longue Left – Black Base Fjord 551. Den här soffan har en raffinerad och lätt uttryck, med skulpterade former och ett generöst säte som anpassar sig till dina skiftande behov. Den är designad av det norska duon Anderssen & Voll, som har fått flera internationella utmärkelser för sina möbler, belysning och hemaccessoarer.

Den här soffan har en bas av pulverlackerat aluminium, som ger den ett modernt och minimalistiskt utseende. Klädseln är av Fiord-tyg, som är ett slitstarkt och mjukt ullmaterial med ett subtilt melange-mönster. Färgen är en varm och naturlig nyans av beige, som passar bra med många olika inredningsstilar. Soffan har också en chaise longue-del på vänster sida, som ger dig extra utrymme att sträcka ut dig och koppla av.

Vad gör den här soffan så speciell?

Outline Sofa Chaise Longue Left – Black Base Fjord 551 är inte bara en vacker möbel, utan också en funktionell och komfortabel en. Här är några av de fördelar som den erbjuder:

  • Den har en djup och mjuk sits, som ger dig optimal stöd och ergonomi. Du kan sitta länge i den utan att bli trött eller obekväm.
  • Den har en hög ryggkudde, som ger dig extra komfort och avlastning för din nacke och rygg. Du kan luta dig tillbaka och njuta av en god bok eller en film.
  • Den har ett elegant och tidlöst formspråk, som inspireras av den klassiska skandinaviska designen från 1960-talet. Den har rena linjer och överlappande former, som ger den ett arkitektoniskt och raffinerat uttryck.
  • Den har en mångsidig och anpassningsbar design, som passar både små och stora utrymmen. Du kan placera den i ditt vardagsrum, sovrum, kontor eller lounge. Du kan också kombinera den med andra produkter från Outline-familjen, som fåtöljer, pouffer eller hörnsoffor.

Hur kan du köpa den här soffan?

Om du är intresserad av att köpa Outline Sofa Chaise Longue Left – Black Base Fjord 551, kan du besöka någon av följande webbplatser:

  1. Muuto: Här kan du se mer information om soffan, samt beställa den online eller hitta närmaste återförsäljare.
  2. Länna Möbler: Här kan du se priset på soffan, samt beställa den online eller besöka deras butik i Stockholm.
  3. Norden Living: Här kan du se soffan i en annan färg, samt beställa den online eller besöka deras butik i San Francisco.

Om du har några frågor eller funderingar om soffan, kan du kontakta respektive webbplats eller butik för mer hjälp och service.

Vi hoppas att du har fått en bättre bild av vad Outline Sofa Chaise Longue Left – Black Base Fjord 551 kan erbjuda dig, och att du snart kan njuta av den i ditt eget hem eller arbetsplats. Det är en soffa som kommer att ge dig många år av stil, komfort och glädje.

Bildkällor: Muuto, Länna Möbler, Norden Living.

By Alice