Om du letar efter en säng som ger dig både komfort och stil, så är New York Supreme kontinentalsäng ett utmärkt val. Den här sängen har en elegant design med ett vadderat huvudgavel och en mjuk bäddmadrass som anpassar sig efter din kropp. Dessutom har den en stabil och hållbar konstruktion med pocketfjädrar i både under- och mellanmadrassen, som ger dig ett jämnt stöd och fördelar trycket över hela sängen.

En av de stora fördelarna med New York Supreme kontinentalsäng är att du kan välja mellan olika storlekar, tyger, ben och komfortnivåer för att skapa din drömsäng. Du kan till exempel välja mellan enkelsäng, dubbelsäng eller queensize-säng, samt mellan olika färger och material som passar din inredning. Du kan också välja mellan fast, medium eller mjuk komfort för att få den bästa sömnkvaliteten för dig.

Om du vill veta mer om New York Supreme kontinentalsäng, så kan du klicka på New York Supreme kontinentalsäng för att se alla detaljer och priser. Du kan också besöka någon av Mio:s butiker för att provligga sängen och få personlig rådgivning från deras kunniga personal.

New York Supreme kontinentalsäng

New York Supreme kontinentalsäng är en lyxig säng som består av tre delar: en undermadrass med pocketfjädrar, en mellanmadrass med pocketfjädrar och en bäddmadrass med latex eller memoryskum. Sängen har också ett vackert huvudgavel som ger ett extra lyft till sovrummet.

Undermadrassen har 240 pocketfjädrar per kvadratmeter, som ger ett stabilt stöd åt hela kroppen. Mellanmadrassen har 260 pocketfjädrar per kvadratmeter, som anpassar sig efter din vikt och rörelser. Bäddmadrassen har antingen latex eller memoryskum, som formar sig efter din kropp och ger dig en skön känsla. Du kan välja mellan fast, medium eller mjuk komfort för att få den optimala liggställningen för dig.

Sängen finns i flera storlekar, från 90×200 cm till 180×200 cm. Du kan också välja mellan olika tyger och färger för att matcha din smak och stil. Sängen levereras med ben i metall eller trä, som du kan välja mellan olika höjder och former.

New York Supreme kontinentalsäng är en säng som ger dig både komfort och elegans i ditt sovrum. Om du vill beställa den online, så kan du göra det på Mio:s hemsida. Du får fri frakt och fri retur inom 365 dagar, samt 25 års garanti på sängramen och fjädrarna.

Bilder: Mio.se

By Alice