Om du letar efter ett sätt att organisera dina kläder, skor och andra tillbehör i din garderob, kan du överväga att köpa en insats t/TARP 120 garderob från JYSK. Det är en praktisk och elegant inredning som passar perfekt i TARP 120 garderoben och ger dig tre rymliga lådor med lådstopp. Lådorna är gjorda av träfiberskiva med melaminbeläggning, vilket gör dem slitstarka och reptåliga. De har också ett vitt färg som matchar garderobens design.

I den här bloggposten ska vi berätta mer om insats t/TARP 120 garderob och varför den är ett bra val för dig som vill ha mer ordning och reda i din garderob. Vi ska också ge dig några tips på hur du kan montera och sköta om din insats på bästa sätt. Läs vidare för att lära dig mer om denna fantastiska produkt!

Vad är insats t/TARP 120 garderob?

Insats t/TARP 120 garderob är en del av JYSKs sortiment av tillbehör för garderober. Det är en inredning som består av tre lådor som du kan placera i din TARP 120 garderob för att utnyttja utrymmet bättre. Insatsen har följande mått: B57 x H60 x D50 cm. Den är tillverkad av HDF (träfiberskiva med hög densitet) och melamin, vilket ger den en hög kvalitet och hållbarhet. Insatsen har också FSC® Mix-märkning, vilket innebär att den är gjord av en blandning av material från FSC®-certifierade skogar, återvunna material och/eller FSC-kontrollerat trä.

Insats t/TARP 120 garderob har många fördelar som gör den till en smart och snygg lösning för din förvaring. Här är några av dem:

 • Den ger dig tre extra lådor där du kan förvara dina kläder, skor, väskor, smycken eller andra saker som du vill ha nära till hands.
 • Den har lådstopp som förhindrar att lådorna dras ut helt när det inte är meningen. Samtidigt är det enkelt att ta ut lådorna helt och hållet om du behöver det.
 • Den har ett vitt färg som passar bra med TARP 120 garderobens stil och färg. Den har också ett enkelt och modernt utseende som gör den lätt att matcha med andra möbler i ditt sovrum.
 • Den är prisvärd och kostar bara 1100 kr (ord. pris 1399 kr) på JYSKs hemsida eller i butik.

Hur monterar du insats t/TARP 120 garderob?

Att montera insats t/TARP 120 garderob är inte svårt, men det kräver lite tid och noggrannhet. Du behöver följa de steg-för-steg-anvisningar som medföljer produkten och använda de skruvar och beslag som ingår i förpackningen. Du behöver också ha några verktyg till hands, såsom en skruvmejsel, en hammare, en borr och en vinkelhake.

Här är en kort sammanfattning av hur du monterar insats t/TARP 120 garderob:

 1. Börja med att packa upp alla delar och kontrollera att inget saknas eller är skadat.
 2. Följ sedan anvisningarna för att montera lådorna. Du behöver fästa lådsidorna, lådbotten, lådfronten och lådhandtagen med skruvar och dymlingar. Se till att alla delar är rättvända och att skruvarna är ordentligt åtdragna.
 3. När du har monterat alla tre lådorna, är det dags att montera insatsen. Du behöver fästa insatsens sidor, topp och botten med skruvar och dymlingar. Se till att insatsen är i våg och att den passar in i garderoben.
 4. Sist men inte minst, behöver du placera insatsen i din TARP 120 garderob och fästa den med skruvar i garderobens sidor. Du kan välja vilken höjd du vill ha på insatsen, beroende på hur du vill organisera din förvaring.

Om du följer dessa steg noggrant, ska du kunna montera insats t/TARP 120 garderob på cirka 30 minuter. Om du har några frågor eller problem, kan du alltid kontakta JYSKs kundservice för hjälp.

Hur sköter du om insats t/TARP 120 garderob?

Insats t/TARP 120 garderob är en robust och slitstark produkt som inte kräver mycket underhåll. Men det finns några saker du kan göra för att hålla den ren och fräsch. Här är några tips:

 • Torka av insatsen med en torr eller lätt fuktad trasa regelbundet för att ta bort damm och smuts. Använd inte starka rengöringsmedel eller slipande material som kan skada ytan.
 • Smörj in lådornas glidskenor med lite olja eller vaselin då och då för att försäkra dig om att de glider smidigt och inte fastnar.
 • Om du vill byta ut eller reparera någon del av insatsen, kan du beställa reservdelar från JYSKs hemsida eller butik.

Var kan du köpa insats t/TARP 120 garderob?

Om du är intresserad av att köpa insats t/TARP 120 garderob, har du flera alternativ att välja mellan. Du kan antingen beställa den online på JYSKs hemsida eller hämta den i din närmaste butik. Du kan också välja mellan olika leveransalternativ, såsom leverans till trottoaren eller inburen hemleverans till ett rum som du själv väljer.

Om du beställer online, kan du få din insats levererad inom 3-5 arbetsdagar. Du kan också spåra din beställning och få uppdateringar om leveransstatus via e-post eller sms. Om du hämtar i butik, kan du få din insats redo att hämtas efter 30 minuter. Du har också obegränsad returrätt och 30 dagars prisgaranti på alla varor från JYSK.

Om du vill veta mer om insats t/TARP 120 garderob eller andra produkter från JYSK, kan du besöka deras hemsida eller kontakta deras kundservice. Du kan också följa dem på sociala medier för att få inspiration, tips och erbjudanden.

Sammanfattning

Insats t/TARP 120 garderob är en smart och snygg lösning för din förvaring som ger dig tre extra lådor i din TARP 120 garderob. Den är enkel att montera, prisvärd och hållbar. Den har också ett vitt färg som passar bra med garderobens design. Om du vill köpa insats t/TARP 120 garderob, kan du beställa den online eller hämta den i butik från JYSK. Du kan också välja mellan olika leveransalternativ som passar dig bäst.

Om du vill läsa mer om denna fantastiska produkt, klicka här: <a href=”https://jysk.se/

By Alice