Om du letar efter en hundbädd som är både bekväm och lätt att rengöra, kan du inte gå fel med hundbädd Barkley Plast från Luxcasa. Den här hundbädden är tillverkad av högkvalitativ plast som är slitstark, vattentät och tål väder och vind. Den har också ett avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin, så att du kan hålla din hunds sovplats fräsch och hygienisk.

Hundbädd Barkley Plast har en rund form som ger din hund en känsla av trygghet och mysighet. Den har också en hög kant som ger stöd för huvudet och skydd mot drag. Den mjuka dynan i mitten är fylld med polyesterfiber som anpassar sig efter din hunds kropp och ger optimal komfort. Dynan har också ett antislipmaterial på undersidan, så att den inte glider runt på golvet.

Den här hundbädden passar för alla typer av hundar, oavsett storlek, ålder eller ras. Den finns i tre olika storlekar: small, medium och large, så att du kan välja den som passar bäst för din hund. Den finns också i tre olika färger: grå, beige och brun, så att du kan matcha den med din inredning. Du kan beställa den direkt från Luxcasa.se, där du också kan hitta andra produkter för ditt hem och din trädgård.

Om du vill ge din hund en skön och praktisk sovplats som kommer att hålla länge, är Hundbädd Barkley Plast ett utmärkt val. Din hund kommer att älska att krypa upp i den här hundbädden och drömma sig bort till äventyr. Beställ den idag och få den levererad hem till dig inom några dagar.

Källa för bilderna: Luxcasa.se

By Alice