`

Om du letar efter en matgrupp som är både snygg och funktionell, kan du inte gå fel med Matgrupp Sylvie Med 6 St Stol och Utdragbart bord vit från LuxCasa. Detta är en modern och stilren matgrupp som passar perfekt i ett ljust och luftigt kök eller matsal.

Matgruppen består av sex vita stolar och ett utdragbart bord i mdf och trä. Stolarna har en bekväm stoppad sits och en hög rygg som ger bra stöd. Bordet har en vitlackad yta som är lättskött och tålig. Bordet är utdragbart och kan smidigt förlängas från 160 cm till 210 cm, vilket gör det möjligt att anpassa det efter antalet gäster eller behovet av utrymme.

Matgruppen har en elegant design som passar in i de flesta inredningsstilar. Den vita färgen ger ett fräscht och rent intryck, samtidigt som den reflekterar ljuset och skapar en rymlig känsla. Matgruppen har också genomarbetade detaljer som ger den karaktär, till exempel de svängda benen på bordet och stolarna, samt de dekorativa knapparna på stolsryggarna.

Med Matgrupp Sylvie får du en matgrupp som är både praktisk och vacker, och som kommer att ge dig många trevliga stunder med familj och vänner kring matbordet. Du kan beställa matgruppen online från LuxCasa, som erbjuder snabb leverans och bra service. Om du vill se fler alternativ av matgrupper, kan du besöka deras hemsida och välja bland ett stort sortiment av möbler för ditt hem.

Bilderna i detta blogginlägg kommer från LuxCasa.se.

“`

By Alice