Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel – en multifunktionell möbel för ditt hem

Om du letar efter en soffa som kan förvandlas till en bekväm säng på nolltid, då är Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel ett perfekt val för dig. Den har en modern och minimalistisk design som passar i många olika hem och inredningsstilar. Dessutom har den en smart och unik funktion som gör att du kan justera huvudändan och ryggen i flera lägen, så att du kan hitta din optimala sov- eller sittställning.

I det här blogginlägget ska vi berätta mer om Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel, dess egenskaper, fördelar och hur du kan beställa den från Kila Möbler, en av Sveriges ledande möbelbutiker på nätet. Läs vidare för att upptäcka varför Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel är en multifunktionell möbel för ditt hem!

Vad är Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel?

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel är en så kallad multifunktional-soffa som är ställbar i ryggen och även i sidled, vilket ger en mycket bekväm soffa och sovplats. Soffans ram är tillverkad i svartlackerad stål med ribbor i björkträ. Soffans ben är i lackerad ek. Förvaringsutrymme för sängkläder ingår.

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel har en madrass som du kan välja mellan tre olika typer: Classic, Spring eller Latex. Classic madrass är vit och har en komfort som är mjuk. Spring madrass har pocketfjädrar som ger extra stöd och komfort. Latex madrass har ett latexskikt som anpassar sig efter kroppen och ger en medium komfort. Alla madrasser har ett avtagbart tyg som du kan tvätta i maskin.

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel har också ett brett utbud av tyger som du kan välja mellan, från enfärgade till mönstrade, från bomull till polyester. Du kan också välja om du vill ha ett överdrag till ramens sits, som ger soffan ett mer enhetligt utseende.

Hur fungerar Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel?

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel är enkel att använda och förvandla från soffa till säng. Du behöver bara dra ut ramen framåt och fälla ner ryggen bakåt, så har du en säng som mäter 200 x 140 cm, perfekt för en till två personer. Om du vill ha mer stöd för huvudet eller ryggen när du sitter eller ligger, kan du höja huvudändan i fyra steg eller ryggen i tre olika lägen.

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel är också lätt att sköta och rengöra. Du kan ta av tyget från madrassen och tvätta det i maskin på 30 grader. Du kan också dammsuga ramen och benen med ett mjukt munstycke. Om du vill skydda soffan från smuts och slitage, kan du använda ett överdrag till ramens sits, som också är avtagbart och tvättbart.

Varför ska du välja Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel?

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel är en idealisk möbel för dig som vill ha en soffa som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Här är några av fördelarna med Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel:

 • Du får en soffa och en säng i ett, vilket sparar plats och pengar.
 • Du kan välja mellan olika typer av madrasser, tyger och överdrag, så att du kan skapa en soffa som passar din stil och komfort.
 • Du kan justera huvudändan och ryggen i flera lägen, så att du kan hitta din optimala sov- eller sittställning.
 • Du kan ta av och tvätta tyget från madrassen och överdraget, så att du kan hålla soffan fräsch och ren.
 • Du får en soffa med en modern och minimalistisk design som passar i många olika hem och inredningsstilar.

Hur kan du beställa Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel?

Om du är intresserad av att köpa Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel, kan du beställa den från Kila Möbler, en av Sveriges ledande möbelbutiker på nätet. Kila Möbler har ett stort sortiment av möbler för alla rum i hemmet, från soffor till sängar, från bord till stolar, från lampor till mattor. De har också ett brett utbud av varumärken, bland annat Innovation Living, som är tillverkaren av Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel.

För att beställa Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel från Kila Möbler, behöver du bara följa dessa steg:

 1. Gå till produktsidan för Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel.
 2. Välj vilken typ av madrass du vill ha: Classic, Spring eller Latex.
 3. Välj vilket tyg du vill ha för madrassen: det finns flera färger och mönster att välja mellan.
 4. Välj om du vill ha ett överdrag till ramens sits: det finns flera färger och mönster att välja mellan.
 5. Lägg till produkten i varukorgen och gå till kassan.
 6. Fyll i dina uppgifter, välj betalningsmetod och bekräfta din beställning.

Kila Möbler erbjuder hemleverans för 595 kr inom hela Sverige. Leveranstiden är ca 5-6 veckor. Du kan också beställa tygprover för 9 kr styck om du vill se hur tyget ser ut i verkligheten innan du beställer soffan.

Slutord

Aslak bäddsoffa med avtagbar klädsel är en multifunktionell möbel för ditt hem som ger dig både en soffa och en säng i ett. Du kan anpassa den efter din stil och komfort genom att välja mellan olika typer av madrasser

By Alice