Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprodukter som jag har i mitt badrum: badhandduken GISTAD från JYSK. Jag har haft den i några månader nu och jag kan inte få nog av den. Den är så mjuk, fluffig och absorberande att jag känner mig som en kunglig när jag torkar mig efter duschen. Dessutom är den så vacker att den lyser upp hela rummet med sin soliga gula färg.

Badhandduken GISTAD är gjord av 100% bomull och har en tjocklek på 500 g/m2. Det betyder att den är både hållbar och skonsam mot huden. Den har också en praktisk hängare som gör det enkelt att hänga upp den på en krok eller en handdukstork. Den finns i flera olika storlekar och färger, så du kan välja den som passar dig bäst. Jag valde den gula för att den ger mig en glad och energisk känsla varje gång jag ser den.

En annan sak som jag gillar med badhandduken GISTAD är att den är lätt att tvätta och torka. Den kan tvättas i maskin på 60 grader och torktumlas på låg temperatur. Den behåller sin form och färg även efter flera tvättar. Jag brukar tvätta min badhandduk en gång i veckan och den ser fortfarande ut som ny.

Om du letar efter en ny badhandduk som är både snygg och skön, kan jag varmt rekommendera badhandduken GISTAD från JYSK. Den kommer att göra din badrumsrutin till en ren njutning. Du kan köpa den online på

JYSK:s hemsida

eller i någon av deras butiker. Du kommer inte att ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg och ha en underbar dag!

Bildkälla: JYSK

By Alice