Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett fantastiskt tips för att göra ditt hem mer personligt och mysigt. Det handlar om

Wallis

, ett vackert och enkelt vaggklistermärke som du kan sätta upp på din vägg på bara några minuter.

Wallis är ett stort klistermärke som täcker hela väggen och skapar en illusion av ett fönster med utsikt över en stad. Det finns tre olika storlekar att välja mellan, beroende på hur stor din vägg är. Du kan också välja mellan fyra olika färger: svart, vit, grå eller beige.

Wallis i svart färg

Jag har själv testat Wallis i mitt sovrum och jag måste säga att jag är helt förälskad i resultatet. Det känns som om jag har flyttat till en ny stad och har ett fantastiskt fönster med utsikt över hustaken. Det ger mitt rum en helt ny känsla och atmosfär. Jag älskar att vakna upp på morgonen och se den vackra bilden framför mig.

Wallis i beige färg

Det bästa med Wallis är att det är så enkelt att sätta upp. Du behöver inte några verktyg eller lim, bara en ren och torr vägg. Klistermärket kommer i flera delar som du bara behöver matcha ihop och trycka fast på väggen. Det tar inte mer än 15 minuter att få upp hela bilden. Och om du vill ta bort det eller byta plats, är det lika lätt att dra av det utan att skada väggen.

Wallis i grå färg

Om du också vill förvandla ditt rum med Wallis, kan du beställa det från

Luxcasa

, en webbutik som säljer vackra och prisvärda inredningsprodukter. De har snabb leverans och bra kundservice. Du kan också hitta andra typer av vaggklistermärken, tavlor, klockor och mycket mer på deras hemsida.

Jag hoppas att ni gillade mitt tips och att ni provar Wallis själva. Ni kommer inte ångra er, det lovar jag. Tack för att ni läste och ha en underbar dag!

Bildkälla: Luxcasa

By Alice